Ciro Immobile: ''Hakemler ve penaltı ile ilgili konuşmak istemiyorum''

30.09.2024 - 22:35 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 22:39

Trendyol Süper Lig 7. hafta kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Maçtan sonra Ciro Immobile, açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Ciro Immobile: ''Hakemler ve penaltı ile ilgili konuşmak istemiyorum''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 7. hafta kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Maçtan sonra Ciro Immobile, yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''İstediğimiz gibi başlayamadık maça''

Karşılaşma hakkında konuşan Immobile, "Aslında biraz zorlandık ilk yarı. İstediğimiz gibi başlayamadık maça. Devre arası soyunma odasına gittiğimizde daha iyi olmamız gerektiğini konuştuk, biraz daha alan bulmamız gerektiğini konuştuk. Maalesef 4-0'lık Ajax mağlubiyetinden sonra bugün galip geldiğimiz için gerçekten çok mutluyum.'' dedi.

''Gedson'u da tebrik ediyorum''

Maç hakkında açıklamaya devam eden Immobile, ''Rakibimiz bize ilk yarı çok baskı yaptı. Bu anlamda çıkmakta zorlandık. Baskısına çok cevap veremedik. Ama ikinci yarı ilk yarıdaki baskı yüzünden biraz enerjisi tükendi biz de topla iyi oynayan bir takımız ve çok alan bulduk. Ben, işte Rafa, Joao ve Milot beraber daha yakın oynamaya başladık. Rakibimizin de yorulmasıyla beraber kalitemizi bulduk. Topu iyi kullandık. Gedson'u da tebrik ediyorum. Ön alan baskısında çok iyi bir top kazandı ve 1-0'ı almamızı sağladı önemli bir dakikada.'' dedi.

''Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum''

Kartal Kayra'nın pozisyonu sorulması üzerine Immobile, ''Özür dilerim ama hakemler ve penaltı ile ilgili konuşmak istemiyorum.'' dedi.

''Herkes çok çalışıyor ve bana asistler yapıyorlar''

Açıklamasını sürdüren Immobile, ''Buraya gerçekten çok iyi bir başlangıç yaptım. Sadece futbol anlamında değiş çok güçlü bir bağ oluştu. Kulübe geldiğimde hocayla tanıştığımda, futbolcularla, çalışanlarla en baştan beri çok iyi bir uyum yakaladık beraber. Çok güçlü bir bağ oluştu. Beşiktaş beni çok istedi, ben de gelmeyi istedim. Çok güzel bir birliktelik oluyor. İyi başladık. Ama sadece tek başıma atmıyorum bu golleri. Herkes çok çalışıyor ve bana asistler yapıyorlar. Onlara teşekkür ediyorum. İyi başladık ve iyi devam etmek zorundayız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler