Cisse Fenerbahçe'de! İşte ilk sözleri

30.09.2020 - 11:05 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 11:23

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Papiss Cisse gelişmesi yaşanıyor. Cisse, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? İşte detaylar...

Cisse Fenerbahçe'de! İşte ilk sözleri

Aygün ÖZİPEK-AJANSSPOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Papiss Cisse ile anlaştı mı? Transfer görüşmeleri ne durumda? İşte transfer gelişmesine ilişkin detaylar...

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki isimlerden biriydi

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon Alanyaspor forması giyen Papiss Cisse, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyordu.

Cisse Fenerbahçe için ne dedi?

35 yaşındaki golcünün menajeri, Fenerbahçe tarafından İstanbul'a davet edilirken, Senegalli forvet saat 17.00 gibi şehre geldi.
Cisse A Spor'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ile görüşmeye geldim, Erol Bulut ile çalışmayı çok isterim ama şu an bir anlaşma yok. Sezon öncesi kamp yapmamamın bir önemi yok..Fenerbahçe'de kim oynamak istemez ama önce görüşmemiz gerekecek" dedi.

Transfer için Cisse'nin menajeriyle bazı detaylar için görüşme yapılacak. Cisse ile yapılacak anlaşmanın detaylarına ise Ajansspor ulaştı.

Cisse'nin Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

Cisse ile 1 milyon Euro garanti para ve 500 bin Euro da imza parası karşılığında prensipte anlaşma sağlandı. Golcü oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme yapılacak. 

Cisse'nin oynadığı takımlar hangileri

Kariyerine Fransız ekibi Metz'de başlayan Cisse, Freiburg, Newcastle United, Shandong Luneng ve Alanyaspor'da forma giydi. Cisse geçen sezon 38 maçta 26 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Cisse bu gollerin 22'sini ligde, 4'ünü de Ziraat Türkiye Kupası'nda attı.

Senin için hazırladığımız haberler