"Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp"

07.10.2020 - 13:23 | Son Güncellenme: 07.10.2020 - 14:02

Son olarak Alanyaspor forması giyen ve Fenerbahçe'ye transfer olan Papiss Cisse, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cisse'nin transfer süreci nasıl gelişti? Şampiyonluk ve gol krallığı yarışı için ne diyor?

"Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Papiss Cisse, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Senegalli yıldız, "Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp" dedi. 

" Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp"

Fenerbahçe'nin reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp olduğunu belirten Cisse, "Herkese merhaba. Fenerbahçe reddedilemeyecek kadar büyük bir kulüp. Burada olduğum için mutlu ve gururluyum.

Kendi açımdan transfer süreci iyi geçti. Farklı kulüplerden de teklif aldım. Fenerbahçe'yi seçtim. Takımın şu anki durumu gayet iyi. Takım içinde sıra dışı oyuncular var. Elimizden geleni yapacağız ve hedefimize ulaşmaya çalışacağız.

"Fenerbahçe ilgimi çekti"

Bonservisim elimdeydi. İngiltere'ye gittim ve ailemle vakit geçirdim. Teknik direktörümüz Erol Bulut ve Emre Belözoğlu ile görüştük. Fenerbahçe'yi anlattılar. Zaten Fenerbahçe'nin hedefleri tartışılmaz. Fenerbahçe ilgimi çekti. Konuşmaların sonucunda da burada, sizlerle beraberim" dedi. 

"Ben rekabeti seviyorum"

Rekabeti sevdiğini ifade eden Senegalli forvet "Benim açımdan bir rekabetin olması memnuniyet verici. Ben rekabeti seviyorum. Rekabet varsa sizi daha çok çalışmaya itecek bir unsur olur. Eğer forvetseniz rekabet duygusu yüksek olmalı. Korkum, endişem yok. Beraber çalışacağız. Bu Fenerbahçe'nin de işini kolaylaştıracak. 

Ben bir forvet oyuncusuyum. Her zaman pozitif kalmaya çalışıyorum. Çalışmalarıma da güveniyorum. Takım adına buradayım. Önemli olan Fenerbahçe'nin gerçekleştireceğidir. Benim burada olma sebebim gol atmak. Ama öncelik Fenerbahçe'nin hedefidir. Ben de bunun için buradayım" şeklinde konuştu. 

"Her zaman çalışmak zorundayım"

Her zaman çalışmak zorunda olduğunun altını çizen Cisse, "Gerçekten gururluyum. Bunun ötesinde çok çalışmak gerekiyor. Her zaman çalışmak zorundayım. Çok mutluyum. Fenerbahçe'de oynamaktan kim heyecan duymaz? Evet 35 yaşındayım. Oynamaya ve katkı sağlamaya çalışacağım. Geçmişim için şükürler olsun diyorum. Ama çalışarak başarılı olabilirsiniz. Ben de çalışmaya devam edeceğim.

"Bu formayı göstereceğim performansla hak etmek istiyorum"

Hocamız ile Alanya'da daha önce çalıştık. Güzel bir dönem geçirdik. 1 sene beraber çalıştık. Birbirimizi tanıyoruz. Yedek kalmaktan mutlu olmam. Elbette oynamak isterim. Ben 19 yaşında profesyonel oldum. Bir kariyeri satın alamazsınız. Ben burada çok çalışacağım. Takımıma katkı vermek için elimden geleni yapacağım. Bu formayı göstereceğim performansla hak etmek istiyorum" açıklamasını yaptı. 

"Videoyu izledikten sonra çok güldüm"

Videoyu izlediğini söyleyen Senegalli yıldız, "Videoyu seyrettim. Ailem de izledi. Videoyu izledikten sonra çok güldüm. Beni rahatsız eden bir video değil. Video çok şey anlatıyor. Verdiği mesaj çok açık. Beni mutlu eden bir videoydu.

Niang'ı ve daha önce oynayan Senegalli oyuncuları elbette tanıyorum. Onlar Fenerbahçe'deyken ben Newcastle'daydım. Senegalli bir oyuncunun burada daha önce oynamış olması avantaj. Burada kendi ülkemden birinin top oynaması güzel bir durum.

Saydığınız isimler kardeşim. Demba Ba ile birlikte oynadık. Güzel zamanlar geçirdik. Şu anda çok fazla fırsat bulamıyoruz. Büyük bir kulübe gelince adapte olmalıyız. Onlara ben de bir şeyler söylemek isterim. Şehrinizdeyim, buradayım. Burada olmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler