"Cisse'yi ve Deniz Türüç'ü istedik"

31.10.2020 - 21:31 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 21:54

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Galatasaray maçı sonrası basın mensuplarına konuştu. Transfer döneminde Papiss Cisse ve Deniz Türüç'ü istediklerini söyleyen Mert, Boyd konusuna da açıklık getirdi. Fatih Mert, "İlk yarı hakem kararları adil değildi. İlk yarıda Atakan'ın pozisyonu var. Arkadaşlar penaltı olabilir diyorlar." dedi. İşte o açıklamalar...

"Cisse'yi ve Deniz Türüç'ü istedik"

TFF Süper Lig’in 7. haftasında Ankaragücü deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından Ankaragücü Başkanı Fatih Mert açıklamalarda bulundu.

Başkan Mert, "Bütün insanlara Allah'tan rahmet, başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Hafta içi koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcularımız vardı. 9 futbolcu ile eksik geldik. Elimizden gelen çabayı arkadaşlarımız gösterdi ama olmadı. Yenildiğimiz için üzgünüm. Ankaragücü'nün yeri burası değil. 2 maç eksiğimiz var. Bundan sonraki haftalar bizim için başlangıç olacak. İlk yarı hakem kararları adil değildi. Bize çabuk sarı kart gösteriliyor. Oyuncular kart görmeden oynamak zorunda kalıyorlar atılmamak için. İlk yarıda Atakan'ın pozisyonu var. Arkadaşlar penaltı olabilir diyorlar" dedi.

"Cisse'yi istedik"

Forvet olarak Cisse'yi istediklerini söyleyen Başkan Mert, "Papiss Cisse'yi almak istedik, 1 milyon 300 bin Euro istedi. Cisse'yi alsaydık, bütçenin 4'te 1'ini kullanmış olurduk" şeklinde konuştu.

"Tyler Boyd'u nasıl alacaktık?"

 

Öte yandan Sergen Yalçın'la da transfer görüşmesi yaptıklarını ifade eden Mert, "Sergen Yalçın ile transfer için görüştük ama Tyler Boyd'u bize önermediler. Tyler Boyd'u nasıl alacaktık? Beşiktaş, Boyd'u kiralamaya çıkarmadı, transfer bittikten sonra lisansını askıya aldılar.

Deniz Türüç için Ali Koç ve Emre Belözoğlu ile görüştük ama takımda kalmak istiyordu. Sonrasında Başakşehir'e gitti" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler