Nottingham Forest - Manchester City: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

18.02.2023 - 19:42 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 20:06

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, Nottingham Forest deplasmanında 1-1 berabere kaldı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti...

Nottingham Forest - Manchester City: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Nottingham Forest ile Manchester City karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 berabere bitti. Hafta içinde Arsenal'i 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükselen Manchester City, Nottingham Forest deplasmanından 1 puanla dönünce liderlik koltuğunu kaybetti.

Atsu için saygı duruşu

6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Kahramanmaraş merkezli feci afetin ardından çok sayıda can kaybı yaşandı. Depremin vurduğu iller arasındaki Hatay'da, Hatayspor futbolcusu Christian Atsu'dan acı haber geldi. Hayatını kaybeden Ganalı futbolcu için Premier Lig'de maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

Perdeyi Bernardo Silva açtı

Mücadelenin 41. dakikasında Bernardo Silva, Manchester City'i öne geçirdi. Konuk ekibin sol kanattan Foden ile kullandığı kornerde ceza alanının uzak tarafına doğru açılan topu kontrol eden Grealish, biraz bekleyip ceza yayına doğru pasını çıkardı.

İlgini Çekebilir
Çöküş bitti Arsenal uzatmada güldü!
Habere Git

O noktakaki Bernardo Silva, sol ayağı ile sert vurdu ve kalenin ortasına doğru giden top, Navas'ın çabasına rağmen ağlarla buluştu.

City'i Wood durdurdu! Maçın sonunda eşitlik geldi

Manchester City'nin üstünlüğü 84. dakikada bozuldu. Chris Wood skora denge getirdi. Sağ kanattan gelen ev sahibi, Johnson rakiplerinden iyi sıyrılıp, çaprazdan içeri sokuldu. Onun bıraktığı topa ceza alanı çaprazından Gibbs-White içeri yerden çevirdi.

Kaleci Ederson'u geçen topu arka direkte boş kalan Wood, yakın mesafeden boş ağlara yolladı. Gol öncesi Gibbs-White'ın pası sırasında Wood'un ofsaytta olup olmadığı VAR tarafından kontrol edildi. Bir süre incelenenen pozisyonda Wood'un ofsaytta olmadığı doğrulandı ve hakem bir kez daha santra noktasını gösterdi.

İlgini Çekebilir
Zaniolo Galatasaray'ın yarım sezonluk topçusu! İşte Milan gerçeği
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler