Claudio Ranieri: "Oyuncular Formula 1 otomobilleri gibi"

14.04.2020 - 17:48 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 17:48

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Sampdoria teknik direktörü Claudio Ranieri, takımların antrenmana devam edebilmesi için oyunculara daha fazla koronavirüs testi yapılması gerektiğini söyledi.

"Yeniden pozitif çıktı"

RAI Radio 1'e konuşan Ranieri, "Bir oyuncumuzun koronavirüs test sonucu önce pozitif, daha sonra negatif çıktı. Ama sonra evde antrenmanlara başlayınca yeniden pozitif çıktı." dedi.

"Temkinli davranmalıyız"

Ranieri, "Bu yüzden çok temkinli davranmalıyız diye düşünüyorum. Bu virüsün kalp üzerinde kalıcı etkileri olduğunu da okudum. Eğer oynamaya devam edeceksek oyuncular tamamen sağlıklı olmalı ve testler kapsamlı bir şekilde yapılmış olmalı." şeklinde konuştu.

Oyuncuların güvende olmasını...

Ranieri, "Neyin doğru neyin yanlış olduğunu söylemiyorum, sadece doktorların oyuncuların güvende olmasını sağlamak için ne yapılması gerektiğine karar vermelerini istiyorum." açıklamasını yaptı.

"Ne olursa olsun biri mutsuz olacak"

Ranieri, "Oyuncular Formula 1 otomobilleri gibi, en iyi sonucu alabilmek için sınırlamaları zorlamak gerekiyor. Bunu yapabilir miyiz? Haftada 2 maç oynamaya hazır olmak için bir aylık antrenman yeterli olacak mı? Ben bir teknik direktörüm ve bazı kararlar bana bağlı değil, ama ne olursa olsun biri mutsuz olacak" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABWER

Senin için hazırladığımız haberler