Club Brugge'den Samatta açıklaması: "Listemizde..."

29.11.2020 - 11:06 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 11:11

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Belçika Ligi takımlarından Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement'ten Samatta açıklaması geldi. Clement, Tanzanyalı forvet hakkında ne dedi, ocak ayında Samatta'yı transfer etmek istiyor mu? İşte detaylar...

Club Brugge'den Samatta açıklaması: "Listemizde..."

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge teknik direktörü Philippe Clement, Fenerbahçe forması giyen Mbwana Samatta'nın durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Samatta listemizde bulunmuyor"

Belçika basınına konuşan Clement, "Belirli bölgeler için oyuncu arıyoruz. Ancak Samatta listemizde bulunmuyor. Ally aradığımız profilde bir oyuncu değil" dedi.

Fark yaratmak adına çok eksik kaldık"

Mouscron ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası bir açıklama daha yapan Clement, "Oyuncularımın ne düşündükleri ile ilgili hiçbir şey söyleyemem. Yaratıcılık ve fark yaratmak adına çok eksik kaldık. Maç öncesi antrenmanda çok güzel şeyler görmüştüm ama maçta işe yaramadı" şeklinde konuştu. 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yine Belçika basınında yer alan bir haberde, Brugge'un Samatta'yı istediği ve Fenerbahçe'nin de 27 yaşındaki oyuncuyu satmaya sıcak bakmadığı belirtilmişti.

8 maç 2 gol

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki forvet oyuncu; bu sezon forma giydiği 8 maçta 2 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler