Club Brugge'den Simon Deli açıklaması! Fenerbahçe...

18.01.2021 - 12:29 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 12:33

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge'de forma giyen ve transferde ismi Fenerbahçe ile anılan Simon Deli ile ilgili teknik direktör Philippe Clement'ten açıklama geldi. İşte detaylar...

Club Brugge'den Simon Deli açıklaması! Fenerbahçe...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Transferde Fenerbahçe ile ismi anılan Club Brugge'un savunma oyuncusu Simon Deli ile ilgili teknik direktör Philippe Clement açıklamalarda bulundu.

"Sağlam bir teklif gelirse Simon Deli gidebilir"

Belçika basınına konuşan Clement, "Sağlam bir teklif gelirse Simon Deli gidebilir. Her oyuncuyu takımda tutmayı isterim ama istenilen ücret ödenirse her oyuncu gidebilir. Sadece iyi teklife... Özellikle de bu korona yılından sonra" dedi.

17 maç 1 gol

Bu sezon 17 maçta sahaya çıkan Fildişi Sahili oyuncusu 1 gol kaydetti. Deli'nin kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor. 

Simon Deli Kimdir?

Simon Désiré Sylvanus Deli, 29 yaşında Club Brugge ve Fildişi Sahili milli takımında forma giyen stoper oyuncusudur. 1.92 boyundaki oyuncu Africa Sports d'Abidjan, Sparta Prag, České Budějovice, Příbram, Slavia Prague ve son olarak Club Brugge formaları giymiştir. Kariyerinde çıktığı 220 maçta 8 gol 8 asist üretmeyi başaran savunmacı, 16 kez de Fildişi Sahili Milli Takımı formasını terletmiştir.
 

Senin için hazırladığımız haberler