Cocu: 'Bizim için utançtı. Özür diliyoruz'

30.09.2018 - 18:24 | Son Güncellenme: 30.09.2018 - 21:39

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cocu: 'Bizim için utançtı. Özür diliyoruz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cocu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Cocu, "Maçın ilk yarısı bizim için utançtı. 12 dakikalık bir süreç içinde 3 gol yedik. İkinci yarıda ayrı bir Fenerbahçe gördük ama 3-0'dı maç. Fenerbahçe gibi bir kulüp için çok kötü bir durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Onlara bugün hiçbir şey veremedik. Bizim için çok üzücü bir akşam. Çok kısa bir zamanda maçı rakibe verdik. Böyle oynama lüksümüz yok. Sadece büyük takımlarla oynanılan maçlarda değil diğer maçlarda da istek göstermek gerekiyor. O arzuyu gösteremedik. Çok çok kötü bir akşamdı. Yarın kafalarımızı birlikte toplayıp bir araya gelecek ve yola devam edeceğiz" dedi.

Cocu basın toplantısında neler söyledi?

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 kaybeden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, "12 dakika içerisinde maçı kaybettik zaten. Üç golü 12 dakikalık periyot içerisinde yedik." dedi.

Cocu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bekledikleri gelişimi sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Daha iyi bir maç çıkarmayı umduklarını kaydeden Cocu, "Beşiktaş'a karşı iyi bir oyun oynamıştık. İyi veya kötü futbol oynayabilirsiniz ama esas mesele doğru davranıştır. Sahada o davranışları gösterebilmektir. İlk yarıda bir bize bir de rakibimize bakıyorum. Rakibimizi kazanmak için daha arzulu ve agresifti. 12 dakika içerisinde maçı kaybettik zaten. Üç golü 12 dakikalık periyot içerisinde yedik." diye konuştu.

 

İkinci yarıda oyunu telafi etme gayretinde olduklarını vurgulayan Cocu, şöyle devam etti:

"Kazanma arzusu içerisinde olan bir takım gördük. Bunu maçın en başında yapmalısınız. Her maçı aynı şekilde yapmalısınız. Hem performansımızla hem de gelişimimiz ile ilgili çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Bulunduğumuz durumu düşünürsek herkes üzerine düşeni yapmalı. Herkes bu takımın bir parçası olduğundan dolayı. Taraftarımızdan özür diliyorum. Buraya gelen herkesten özür diliyorum. Böyle olmamalıydı. Bizim oynamamız gereken futbol bu değil."

Hollandalı teknik adam, basın toplantısında soru kabul etmedi.

Senin için hazırladığımız haberler