Cocu: 'Büyük bir hayal kırıklığı oldu!'

26.08.2018 - 00:27 | Son Güncellenme: 26.08.2018 - 03:27

Cocu: 'Büyük bir hayal kırıklığı oldu!'

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe teknik direktörü Cocu mücadelenin ardından beIN Sports'a konuştu. Cocu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Çok iyi bir başlangıç yaptık. 4-5 gol atabilecek fırsat geldi, değerlendiremedik. Direkten dönen topumuz var. Şanslar yakaladık. İkinci yarıda da ilk golü atmak istiyorduk. Rakip oyuncunun fantastik şutu golle sonuçlandı. 

Gol yedikten sonra maç bitmedi. Ama biz organizasyonu kaybettik. Bunu takım halinde yapmanız gerekir. İlk yarıda olduğu gibi işler yapmalıydık. Geri dönmek zor olabiliyor. Maçın sonunda risk de aldık. Ama şans da yanımızda değildi.

Islam Slimani çabalıyor, çalışıyor. Halen gol atamadı, o gol gelmedi. Büyük bir hayal kırıklığı oldu bu maç bizim için. Gelecek hafta sahamızda mutlaka kazanmalıyız.

Öncelikle yeni oyuncula geliyor. Kadromuzu hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Her istediğimizi alabilecek bir imkanımız yoktu. Limitler vardı. Bazı oyuncularımız, top bizdeyken daha iyi oynamalı. 

Toplu oyunu da çok daha iyi noktaya getirebilmeliyiz ki başarılı olalım. Oyuncularımız neler yaptığına bakmalı. Büyük bir takımız. Büyük bir takım ikinci kez üst üste yenilgiyle ayrıldıysa işler çok daha zor hale gelir. Çalışacağız. İyi skorlar alırsak, oynadığımız oyunu geliştirebilmemiz daha mümkün olacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler