Cocu: Golleri atış şeklimiz çok hoşuma gitti!

18.07.2018 - 20:11 | Son Güncellenme: 19.07.2018 - 01:37

Fenerbahçe hazırlık maçında Fulham'ı 3-0 mağlup etti.

Fenerbahçe teknik direktörü Cocu'nun maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"İlk 15 dakika pas anlamında sıkıntı yaşadık ve uygulama anlamında iyi değildik. Daha sonra iyi oynadık. Golleri atış şeklimiz çok hoşuma gitti."

Galibiyet aldığınızda içinizde daha güzel hisler oluyor. Bu akşam da bu duygulara sahibiz. Galibiyet takım için önemliydi. Bu karşılaşmayı zorlu şartlar altında oynadık. Çok sıcak bir havada oynadık ve zemin gerçekten çok kötüydü.

İyi niyetliydik ama özellikle ilk 15 dakika biraz dağınıktık, uygulama anlamında istediklerimizi sergileyemedik. Daha sonra işleri iyi bir noktaya getirdik. Golleri atış şeklimiz, pozisyonları oluşturma şeklimiz beni çok mutlu etti.

İkinci yarı oyuna giren oyuncuların göstermiş oldukları performanstan dolayı çok mutluyum. İyi iş çıkardılar. Kalitelerini ve ellerinde bulunan özelliklerini takıma vermeye çalıştılar. Bu katkıyı yaptıklarını gördüm

Genç oyuncuların adaptasyon için daha çok zaman lazım. Ferdi ve Barış için bunu söylemek lazım. Takım geri kalan kısmı onlara kucak açtı. Takımın parçası olduklarını hissettikleri zaman performansları yükselecektir."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler