Cocu'dan Benzia'ya uyarı: 'Bir türlü...'

27.10.2018 - 13:03 | Son Güncellenme: 27.10.2018 - 13:03

Sivas maçında kadroya giremeyen, Anderlecht maçında ise 11’e geri dönen Benzia'ya Cocu'dan fırça geldi. Cocu, Anderlecht maçının 74. dakikasında kenara aldığı Benzia ile özel olarak görüştü ve “Bir türlü senden beklediklerimizi sahaya yansıtamıyorsun. Zaman zaman takım oyunundan kopup, şahsi oynuyorsun. Böyle devam edemezsin. Yeteneklerini sergileyip takıma daha fazla katkı vermen gerekiyor” sözleriyle uyardı.

 

 

Fenerbahçe’de Phillip Cocu’nun gazabından kaçamayan bir diğer isim de Yassine Benzia oldu. Cezayirli oyuncu, önce kulübeye mahkum kaldı, ardından sakatlığı nedeniyle Sivas’a götürülmedi. Benzia, Anderlecht maçında 11’e geri dönse de performansıyla tatmin etmedi. Phillip Cocu, 74. dakikada kenara aldığı oyuncusuyla özel bir görüşme yaptı.

47 yaşındaki teknik adam, Benzia’yı, “Bir türlü senden beklediklerimizi sahaya yansıtamıyorsun. Zaman zaman takım oyunundan kopup, şahsi oynuyorsun. Böyle devam edemezsin. Yeteneklerini sergileyip takıma daha fazla katkı vermen gerekiyor” sözleriyle uyardı.

Cezayirli oyuncu Anderlecht karşısında yüzde 81.3 pas isabeti ve 4’te 1 şut isabetiyle oynadı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler