“Çocukları aşağıladı!” Sumudica’ya ağır suçlama…

12.03.2021 - 14:44 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 14:48

Süper Lig haberleri… Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, önceki teknik direktörleri Marius Sumudica’nın ayrılış sürecini değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar…

“Çocukları aşağıladı!” Sumudica’ya ağır suçlama…

AJANSSPOR-HABER

Çaykur Rizespor kulübünün başkanı Hasan Kartal, yeni teknik direktörleri Bülent Uygun ile başarılı olacaklarına inandığını söyledi. 

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kartal, “Bütün hocalarla aynı iyi niyetlerle başladık ama bu hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyorum. Artık hoca değiştirme şansımız yok. Hiç sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bülent hoca ile mutlu olacağımız düşüncesindeyim" diye konuştu.

“Galatasaray’dan puan alacak güçteyiz”

Lig yarışında takıma güvendiğinin altını çizen Kartal, şunları söyledi: “Hatayspor, Galatasaray başta olmak üzere bizim takımımız her maçtan puan alabilecek güce sahip. Ligde takımların geneline baktığınızda kimin kimi yeneceği belli değil. Rizespor'daki tek eksik sporcular arasındaki tam kaynaşma. Yöneticiler arasındaki gibi sporcular arasında da tam bir kaynaşma olsa hiç sıkıntımız olmaz."

"Sumudica yanlışlar yaptı"

Karadeniz temsilcisinin başkanı Hasan Kartal, Uygu’dan önceki teknik direktörleri Marius Sumudica’ya da değinerek şöyle devam etti: “Sumudica'yı, başarılarını düşünerek aldık. Ancak Sumudica'nın farklı bir yapısı vardı. Sert, bağıran, aşağılayıcı çocuklara… Bunlar yanlıştı. Bunları yapmamalıydı. Türkçe konuşamayınca birçok şeyi anlatamıyorduk. Bülent hoca ile her şeyi rahat konuşabiliyoruz. Kafandan geçeni çözüyor. Yabancı hoca ile uğraşmak zorken biz de bir katkı sağlayamadık. Tomas, Türkçe bildiği için biraz daha yakındık."

"Remy oynasa başka yerlerde olurduk"

Kartal, Loic Remy'nin takım için önemli bir oyuncu olduğunu ve sakatlığının kendilerini etkilediğini de belirterek, "Remy'de bir şanssızlık yaşadık. Sağlık ekibimiz ilgileniyor. Antrenmanlara başladı. Galatasaray maçının ardından takıma katılacak. Remy oynasa daha iyi yerlerde olabilirdik ama bir oyuncuya bağlı değiliz. Dönüşü elbette katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler