Canlı yayında gözyaşlarını tutamadı!

19.04.2020 - 10:34 | Son Güncellenme: 19.04.2020 - 15:38

Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, koronavirüs ile olan mücadelesini anlattı. Albayrak, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı ve duygusal ifadeler kullandı. Ayrıca Albayrak, Galatasaray futbol takımı ile ilgili son bilgileri de paylaştı.

Canlı yayında gözyaşlarını tutamadı!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, koronavirüsü yenmesinin ardından CNN Türk'e açıklamalarda bulundu.

"Acaba benden mi geçti?"

Galatasaray teknik direktörü Terim'le her gün konuştuklarını vurgulayan deneyimli spor adamı, "Fatih hocamla her gün konuşuyoruz. Ligler başlayacak. Fatih hocam benden sonra hastaneye yattı. 'Acaba benden mi geçti' sorusu insanı mahvediyor. Hocama bir şey olmaması için dua ettim" dedi.

"O anda şerit geçiyor aklınızdan"

Tomografinin ardından ciğerlerinin çok kötü durumda olduğunu söyleyen Albayrak eşinin ağlamaya başladığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Şirkete gittiğimde bitkin oluyordum. Ateşim 38 derece civarında oluyordu. Çok acı çekiyordum. Tomografi çekildik. Ciğerlerimizin çok kötü olduğunu söylediler. 'Sizi bırakamayız' dediklerinde eşim ağlamaya başladı.

Odaya yatırıldık. Kuş kafesi gibi. Aklınıza gelebilecek her şey geliyor o günlerde. Kimsenin moralini bozmak istemem ama o anda şerit geçiyor aklınızda. Belli bir hastalıktan yatarsınız ama bunun ne olduğu belli değil. Allah insanlarımızı korusun.

"İndirime gitmek zorundayız"

Mevcut durumda maaşların ödenmesinin mümkün olmadığını ifade eden Albayrak, "Hiçbir kulübün bu maaşları ödeme şansı yok. Mustafa Cengiz önderliğinde her gün konuşuyoruz. Bütün sponsorlar anlaşmaları iptal etti. Bu paralar ne bu sene, ne gelecek yıl ödenebilir. İndirime mecburuz, hiçbir gelirimiz yok.

Amatörleri belli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarlar da razı olmalı. Bunları yapamazsak kapıya kilit vururuz. Bütün sponsorlar anlaşma iptali için yazı gönderdi. Zaten uzun sürede taraftarlar tribünde olmaz" sözlerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler