Taylan Duman'dan Dortmund'a veda! İşte yeni adresi...

18.02.2021 - 16:05 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 16:11

Almanya'da forma giyen Taylan Duman'ın transferde yeni adresi netleşti. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Borussia Dortmund'dan ayrıldı. Peki Taylan Duman hangi takımla anlaştı? İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Taylan Duman'dan Dortmund'a veda! İşte yeni adresi...

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'un altyapısında forma giyen orta saha oyuncusu Taylan Duman'ın yeni takımı belli oldu. 23 yaşındaki futbolcu kariyerine Nürnberg'de devam edecek. 

Taylan Duman, Nürnberg'e transfer oldu

Bundesliga'da köklü kulüplerden biri olan Nürnberg, Dortmund II'den orta saha oyuncusu Taylan Duman'ı bedelsiz bir şekilde transfer etti. Fortuna Düsseldorf çıkışlı olan Taylan Duman, 2019 yılı Ocak ayında Dortmund'a transfer olmuştu.

Dortmund altyapısında etkili bir görüntü

Dortmund'da bu sezon Bölgesel Lig'de etkili bir görüntü ortaya koydu. Taylan Duman, 19 maçta 1613 dakika süre adlı ve 11 gol kaydetti. Taylan Duman, Borussia Dortmund'daki profesyonel futbolcularla antrenman yaptı. Futbolcu, transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

"Benim için doğru zamanda doğru adım"

Nürnberg'in resmi internet sitesine konuşan, hem Almanya hem de Türkiye vatandaşlı olan Taylan Duman, "Yaz döneminden itibaren Nürnberg için oynayacağım. Forma giymeyi gerçekten de dört gözle bekliyorum. Yöneticiler bana yardımcı olabilmek adına ellerinden geleni yaptılar. Bana projelerini anlattılar. Benim için doğru zamanda doğru bir adım oldu" ifadelerini kullandı. 

"Taylan Duman çok amaçlı bir oyuncu"

Öte yandan Nürnberg'de spor direktörü olarak çalışan Dieter Hecking, "Taylan Duman seçkin oyunculardan biri. Hem orta sahada hem de merkezde aynı zamanda kanatlarda kullanılabiliyor. Çok amaçlı bir oyuncu" yorumunda bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler