Mehmet Demirkol'dan Jorge Jesus İçin Çarpıcı Yorum

İsa Kethüda
27.04.2022 - 11:31 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 14:54

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Jorge Jesus tercihinin Fenerbahçe için çok büyük bir risk taşıdığını savundu. Demirkol, Jesus'un huysuz ve Ali Koç gibi çabuk parladığını belirterek, "Ortalığı yıkar" dedi.

Mehmet Demirkol'dan Jorge Jesus İçin Çarpıcı Yorum

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin yeni sezonda teknik direktörü olması beklenen Jorge Jesus için ünlü gazeteci Mehmet Demirkol'dan çarpıcı bir yorum geldi. Socrates derginin Youtube kanalındaki Karşı Karşıya programında yaptığı yorumda Demirkol, Jesus'un mizacından dolayı büyük risk taşıdığını savundu.

İtiraz edersen Jesus, ortalığı yıkar

Jesus'un oyun sistemini tartıştırmayacağını kaydeden Demirkol, "Jorge Jesus geldi üçlü oynattı. Ne diyeceksin? Dersen ortalığı yıkar. Zaten hayatındaki bir amacı da yönetimle sorun çıkartmak. Öyle yaşayabiliyor. Basına bir laf edecek, taraftara bir şey diyecek, iki oyuncuyu şey yapacak, zor, zor adam. İyi bir teknik direktör ama zor bir adam olduğu konusunda herhalde hiç kimsenin şüphesi yok" dedi.

Jesus, saçma sapan şeyler söyleyebilir

Demirkol, Jesus'un yapacağı açıklamalarla da ortalığı sarsabileceğini kaydederken, Mircea Lecuscu'nun Galatasaray'da çalıştırdığı dönemde sarf ettiği "Köpekler istedi diye atlar ölmez" sözünü örnek gösterdi. Demirkol, "Saçma sapan şeyler söyleyebilir. Şöyle bir şey çıkar ağzından muhtemelen: Lecescu'nun 'atlar köpekler var ya', kesin öyle bir şey söyler. Hatta onun daha serti bir şey söyler ve ortaklık birbirine girer" diye konuştu.

Jesus-Koç ilginç bir eşleşme olur

Jorge Jesus'un da Ali Koç'un da çabuk planlayan bir karaktere sahip olduğunun altını çizen Mehmet Demirkol, sözlerini şöyle tamamladı: "İyi bir teknik direktör ama öte yandan da büyük bir aksi adam, huysuz ihtiyar. Çok büyük bir risk var. Ali Koç gibi çabuk parlayan bir başkanın yanında nasıl bir şey olur, bilmiyorum. İlginç bir eşleşme olacak, eğer olursa ki olacak gibi görünüyor."

Fenerbahçe: Anlaşma yok

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün Jorge Jesus ile yaptığı bir buluşmadan fotoğraf medyaya yansımış ve "Bu iş bitti" haberleri çıkmıştı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Allahyar sevinci! Hull City...
Habere Git

Ancak Fenerbahçe Kulübü yaptığı yazılı açıklamada, Portekizli teknik adamla sağlanmış bir anlaşma olmadığını kaydederken, yeni teknik direktör seçiminde TFF Harcama Limitleri ve ağır yaptırımlar getiren yeni Spor Kulüpleri ve Federasyonları Yasası'nına göre hareket edileceğini vurgu yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler