"Çok ciddi algı yönetimi var"

23.05.2020 - 16:22 | Son Güncellenme: 23.05.2020 - 16:30

"Çok ciddi algı yönetimi var"

Galatasaray Divan Toplantısı internet ortamında video konferans sistemiyle gerçekleşti. Saat 13.30’da başlayan divan toplantısı yaklaşık iki saat sürdü. Konuşmacılar olağan divan toplantılarında olduğu gibi konuştu ve konuşmak isteyen her üyeye söz verildi.

AJANSSPOR - HABER

Yönetimin sorumluluğundaki birçok soru cevapsız kaldı çünkü yönetim toplantıya katılmadı. Sadece Okan Böke, liglerin oynatılması konusunda yönetimin fikrini divan başkanlığına iletti

MÜCADELEYE DEVAM

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, yönetimle aralarındaki gerginlikle ilgili de gelen soru ve yorumlar üzerine açıklama yaptı.

Hamamcıoğlu, “Çok ciddi bir algı yönetimi var şu anda sanki Galatasaray’ın kurumları arasında bir çekişme varmış gibi. Bu bir çekişme değil belki aynı fikirde olmamak olarak düşünmek lazım. Ama bunun basına yansıması, resmî sitelere yansıması elbette ki hoş bir şey değil. Biz bununla mücadeleye devam edeceğiz. Galatasaray’ın doğruları açısından” diye konuştu.

GÖNÜL İSTERDİ Kİ KATILSINLAR

Futbolcu maaşlarıyla ilgili soruya, “Futbol şubesindeki arkadaşların uğraştığını duyuyoruz” şeklinde yanıt veren divan başkanı, “Gönül isterdi ki yönetim kurulumuzdan da katılanlar olsun bu toplantıya. Bu karşılıklı fikir alışverişini ve bilgi aktarımını daha net yapalım. Umarım bundan sonraki toplantılara katılırlar. Ve üyelerimizden meraklarını ilk ağızdan gidermiş olurlar” yorumlarında bulundu.

GALATASARAY'A FAYDASI YOK

Son dönemde sosyal medyada yapılan yorumlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eşref Hamamcıoğlu, “Özellikle son zamanlarda divan başkanlık makamının terbiye kuralına uymayacak şekilde muhatap gösterilmesi, çeşitli mecraların önüne atılıp linç ettirilmeye çalışılması hiç yakışık almıyor. Tabii ben kendi yaşam stilim olarak ve kişisel olarak bunlara alışkınım. Üstesinden gelirim, dirençliyimdir ama benimle beraber çalışan divan kurulu arkadaşlarım ve benim temsil ettiğim divan kurulu üyeleri bu tür algı yönetiminin sonucunda hedef olmayı hak etmiyor. Sonuç olarak bizlerin görüşleri, tüzük çerçevesinde Galatasaray’ın en iyiye gitmesini sağlayacak görüşlerdir. Dolayısıyla ben yeni bir polemik konusu yaratmak istememekle birlikte bir kaşık suda fırtına kopartarak mağduriyet edebiyatı yaratmanın, sanal düşman ve rakipler yaratmanın kimseye bir faydası olmayacağını düşünüyorum” dedi.

Hamamcıoğlu şöyle devam etti: “Şurası çok net bilinmelidir ki; klavye silahşörlüğünün bana aileme, hakaret, tehdit yağdıranların... Bundan Galatasaray’a fayda gelmez, bu imkanı sağlayanlara hiç gelmez. Algı yönetimi yaparak hedef göstermek çok yanlıştır. Galatasaray korunmalıdır.”

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler