'Çok dürüstsün' deyip görevine son verdiler!

25.04.2021 - 16:37 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 16:53

Son dakika TFF 1. Lig ekipleri... İzmir ekibi Altay'da teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. Peki Osman Özköylü Altay'dan neden gönderildi?

'Çok dürüstsün' deyip görevine son verdiler!

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ - AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı takımla dün Manisa'daki bir otelde kampa giren teknik adam Osman Özköylü, akşam saatlerinde yönetimle bir araya geldi.

 

Özköylü ile yolların ayrılması sürpriz olarak nitelendirildi. 

'Çalıştığımız en dürüst hocalardan birisin ama...'

Haberi kampta alan ve alınan karar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Özköylü'ye sunulan gerekçe ise şaşırttı. Yöneticiler, tecrübeli teknik direktöre ''Biz senden çok memnunuz, çalıştığımız en dürüst hocalardan birisin ama farklı bir yoldan gitmek istiyoruz, bu sebeple yollarımızı ayırıyoruz'' dedi.

Osman Özköylü'nün Altay'daki performansı

Osman Özköylü, Altay'ın başında çıktığı 11 maçta, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak başarılı bir performans sergiledi.

Altay'ın rakibi Akhisarspor

Süper Lig'e bilet almak için play-off mücadelesini sürdüren 1. Lig ekibi Altay bugün deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesi 57 puana sahip olan Altay, 63 puanlı lider Giresunspor'la 61 puanlı 2. ve 3. durumunda bulunan Adanademirspor ve Samsunspor'un arkasında 4. sırada bulunuyor.
 

Altay'da yeni teknik direktör kim olacak?

 Altay'da yeni teknik direktörün daha önce birçok takımı Süper Lig'e çıkaran Mehmet Altıparmak olacağı iddia edildi. Altıparmak, Ajansspor'dan Deniz Şen'e yaptığı açıklamada ise bu sezon için başka bir takım çalıştırmak istemediğini ve kendisine ulaşan bir teklif olmadığını söyledi. 

Senin için hazırladığımız haberler