"Çok iyi bir deneyim oldu bizim için"

21.05.2017 - 21:15 | Son Güncellenme: 21.05.2017 - 21:15

Medipol Başakşehirli Eren Albayrak'ın golsüz berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Kayıp iki puan var. Kupa maçı oynadık. Penaltılara gitti, yorulduk. İstediğimiz gibi çalıştık dersimize hafta içi ama ilk devrede yorgunlukla beraber istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda hakimiyet bizdeyd, pozisyonlar da yakaladık ama değerlendiremedik. Üzgünüz, 2 puan bıraktık. Toplayabileceğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Keyifli bir sezon geçiyor bizim adımıza. Çok iyi bir deneyim oldu bizim için. İnşallah kupayı kazanırız. Keyifli bir sezon oldu. Şansımızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Umarım önümüzdeki maçları kazanırız.

Burada iki puan bıraktık, inanılmaz büyük iki puan. Buradan galip gelsek, Beşiktaş'ın alaağı bir beraberlik bile bizim için şampiyonluk demekti. Biz güzel bir sezon geçiriyoruz; mutlu ve güzel bir aileyiz. Umarım önümüzdeki maçları kazanıp toplayabildiğimiz kadar puan toplarız. Kupa maçı daha önem kazandı. Matematikel olarak bitmemiş bir şey var. Maçlarımızı kazanıp Beşiktaş'ın kaybetmesini bekleyeceğiz"

Senin için hazırladığımız haberler