Çok kötü sakatlandı! Felipe Melo'nun bileği kırıldı...

09.11.2020 - 09:43 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 09:54

Galatasaray'ın eski orta saha oyuncularından Felipe Melo, şimdiki takımı Palmeiras'ta ciddi bir sakatlık yaşadı. Melo'nun ayak bileği kırıldı. Tecrübeli futbolcu, futbola veda mı edecek? Melo bu sezon kaç maçta oynadı, performansı nasıldı? İşte detaylar...

Çok kötü sakatlandı! Felipe Melo'nun bileği kırıldı...

AJANSSPOR-HABER

Brezilya Ligi'nde Palmeiras forması giyen eski Galatasaraylı Felipe Melo'dan kötü haber geldi. Melo ciddi şekilde sakatlandı. Tecrübeli futbolcu Melo'nun Vasco da Gama maçında ayak bileği kırıldı. İşte detaylar...

Felipe Melo'nun sakatlığıyla sarsıldılar

Brezilya Ligi'nin 19. hafta maçında Palmeiras deplasmanda Vasco da Gama ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar maçı 73. dakikada Luiz Adriano'nun golüyle 1-0 kazandı. Fakat; Palmeiras, Felipe Melo'nun yaşadığı sakatlıkla sarsıldı.

Melo'nun ayak bileği kırıldı

Maça ilk 11'de başlayan Felipe Melo, son dakikalardaki bir pozisyonda ciddi şekilde sakatlandı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun ayak bileğinin kırıldığı belirtildi.

Takım arkadaşları da büyük üzüntü yaşadı

Palmerias forması giyen futbolcular da yaşanan bu sakatlık sonrasında Felipe Melo için büyük üzüntü yaşadı. Birçok futbolcunun, takım arkadaşı Melo'ya geçmiş olsun mesajları attığı ifade edildi.

Felipe Melo'nun performansı

Felipe Melo, 2020 sezonunda Palmeiras'ta 30 maçta 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 2019 sezonunda ise Melo 48 maçta 6 gol 1 asistlik katkı verdi. Melo, 2015-16 sezonunda Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İtalyan ekibi Inter'e oradan da 2017'de Palmeiras'a transfer olmuştu. Melo'nun bu sakatlık sonrası futbola veda edip etmeyeceği de tartışılıyor.

Galatasaray'dan da Melo mesajı

Öte yandan bugün Galatasaray da resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılılardan yapılan paylaşımda, "Geçmiş olsun Pitbull! Sen çok güçlüsün! Bir an evvel sahalara dönmen dileğiyle..." ifadelerine yer verildi.

Fatih Terim'in Melo mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den de Felipe Melo için bir paylaşım geldi. Terim, "Sen güçlü bir evlatsın ve bunu da aşacaksın" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler