Jimmy Durmaz: "Çok Oyuncu İle Oynadım Belki En İyisi Emre Mor"

İsa Kethüda
04.10.2022 - 10:05 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 10:44

Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'te oynayan Jimmy Durmaz, "Çok oyuncu ile oynadım belki en iyisi Emre Mor" ifadelerini kullandı. Detaylar. . .

Jimmy Durmaz: "Çok Oyuncu İle Oynadım Belki En İyisi Emre Mor"

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen Jimmy Durmaz, Skorer TV'ye açıklamalarda bulundu. İsveçli oyuncu Zlatan Ibrahimovic'ten tut eski takım arkadaşı Emre Mor, teknik direktör Andrea Pirlo ve Kerim Frei hakkında da konuştu.

En iyi anlaştığı oyuncu Kerim Frei

Vavacars Fatih Karagümrük'ün orta sahası Jimmy Durmaz, Süper Lig'in çok zor bir lig ve mücadeleci bir lig olduğunu aynı zamanda çok kaliteli bir lig olduğunu söyledi. Takım arkadaşları ile de çok iyi anlaştığını ve en iyi anlaştığı oyuncu ise Kerim Frei olduğunu açıkladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş soruyor: Borular nerede Fikret Orman?
Habere Git

"Artık kendimi değil takımı düşünüyorum"

Süper Ligin ilk 8 haftasında, kendi performansını değerlendiren Durmaz, "Benim performansım daha iyi olacak. İlk maçlar da ben ve takımım kötü oynadık ama şimdi son 3 maçta daha iyi gidiyor. İnşallah daha iyi gidecek. Takım için oynayacağım. Ben artık yaşlandım 33 yaşındayım ve artık kendimi düşünmüyorum, takımı düşünüyorum, kulübü düşünüyorum. En güzel performansı göstereceğim. O yüzden eski showları yapamayacağım ama ilk takım için, ikinci kulüp için, üçüncü kendim için daha iyi olacağız." ifadelerine yer verdi.

"Biraz zaman lazım"

Bu sezon Süper Lig'i ve takımların ilk yedi hafta da oynadığı oyunu değerlendiren Durmaz, "Çok zor bir sezon olacak. Çünkü bütün takımlar çok büyük transferler yaptılar ve iyi başladılar. Taraftarlar arkalarında duruyorlar o yüzden çok zor bir sezon olacak. Bütün Süper Lig takımları iyi transferler yaptılar. Futbol için ve taraftarlar için daha güzel olacak. Çünkü her maç zor olacak, skor ne olacak kimse bilmiyor. Kendi takımım için de kötü başladık ama şu an daha iyi gidiyor. Takım daha oturmadı. Yeni oyuncular geldi, geç geldiler. Yeni teknik ekip geldi o yüzden biraz zaman lazım ama bir iki hafta sonra tam Karagümrük göreceğiz." dedi.

"Pirlo bizim için iyi oldu"

Vavacars Fatih Karagümrük'ün sezon başı getirdiği teknik hocası Andrea Pirlo hakkında konuşan Durmaz, "İlk söyleyeceğim şey Pirlo, oyuncu gibi benim için bir idol oldu, o yüzden 21 numara oynadım. Çünkü oda 21 numara oynadı. Juventus'ta çalıştı, sonra buraya geldi. Çok büyük bir şey oldu Karagümrük için çok çok büyük. Çünkü Pirlo sadece Pirlo değil, onun tüm ekip çok güzel bir ekip. Bizim için çok iyi oldu. Hoca ile aramız çok iyi." ifadelerini kullandı.

"Bu lig kolay değil"

Türkiye'de, Spor Toto Süper Lig hakkında neler düşündüğünü aktaran Durmaz, "Güzel bir lig, çok zor bir lig. Büyük futbolcular geliyor ama zor geliyorlar. Bu lig kolay değil. Herkes geliyor burada kolay lig olacak diye, Türkiye o kadar iyi değil futbol olarak diye ama sonra geliyorlar ne oluyor burada diyorlar. Fizik var, teknik var ve mücadele veriyoruz." dedi.

En iyi 11'inde 7 Galatasaraylı

2022-2023 sezonu, Süper Lig'den kendi 11'ini kuran Durmaz, "Kalede Muslera, stoper Szalai ve Nelsson, en iyi sol bek şu anda Caner, sağ bek Sacha Boey, 6 numara Lucas Biglia, 10 numara Arda Güler, 8 numara Juan Mata, sağ Yunus Akgün, sol Mertens, forvet Icardi, "dedi.

"Oynadığım en büyük oyuncu Ibrahimovic"

İsveç Milli Takım da birlikte forma giydiği Zlatan İbrahimoviç hakkında konuşan Durmaz, "Oynadığım en büyük oyuncu .Çok iyi bir insan. Her zaman destek verdi bana.40-41 yaşında şu anda sakat ama güzel bir geri dönüş olacak. Eğer geri dönerse büyük bir şey olacak." dedi.

"Birçok oyuncu ile oynadım belki en iyisi Emre Mor"

Karagümrük'ün deneyimli orta sahası, Fenerbahçe'ye transfer olan eski takım arkadaşı Emre Mor hakkında konuşan Durmaz, "Sadece bir şey söyledim ona. Futbol oyna, başka bir şey düşünme. Futbol da saha içinde sadece keyif al, futbol oyna. Biz buradayız. Her şeyi yapacağız senin için. Çok iyi bir arkadaş oldu, kardeş gibi oldu benim için. Çok genç oyuncu. Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok mutlu oldum ben. Ben çok oyuncu ile oynadım beraber. Belki en iyisi Emre Mor. Onun yeteneğini görmüyoruz. İnşallah bu iki sezonda daha iyi bir kulübe gidecek." açıklamalarında bulundu.

İlgini Çekebilir
Altıntop için flaş sözler: "Sorumlu benim diyorsan istifa edeceksin"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler