Çok Rahat, Çok Profesyonel! Galatasaray Haberleri

İsa Kethüda
25.05.2022 - 17:37 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 17:44

Ajansspor Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, sarı-kırmızılı takımın divan kurulunda bugün konuşma yapan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.

Çok Rahat, Çok Profesyonel! Galatasaray Haberleri

Burhan Can TERZİ - ANALİZ

Son günlerin moda bir deyişi var: Çok rahat, çok profesyonel... Bir başarmışlığın ardından, başaran kişi için kullanılıyor. Güzel gol atan için de güzel konuşan için de... Bu deyişin tarihi 18-19 yıla dayanıyor aslında. İlk Kurtlar Vadisi bölümlerinin birinde Polat Alemdar için kullanılmıştı ve o sahne son dönemde yeniden meşhur oldu. 

Neyse konumuza gelelim. Galatasaray'da seçim öncesi gerçekleşen kritik divanda iki başkan adayı da konuşmalarını ve sunumunu yaptı. Kürsüye ilk olarak Eşref Hamamcıoğlu geldi. Hitap yeteneği konusunda ülkemizin bence en ileri gelen isimlerinden biri Hamamcıoğlu ve yine çok rahat, çok profesyoneldi. Sert de sayılabilecek bir konuşma gerçekleştirdi. Rakibi Dursun Özbek'in seçime sonradan dahil olduğunu satır aralarında da sıklıkla hatırlattı. Adnan Öztürk hamlesini divan huzurunda da resmileştirdi. 

Aynı oylara talip

Eşref Hamamcıoğlu, bir önceki seçimde büyük fark yarattığı ilk sandıklardaki oylarını korumaya yönelik bir strateji de izledi bana kalırsa. Aynı oylara talip olan Dursun Özbek'in "Eşref kardeşim" şeklindeki hitabı da bence tesadüf değildi. Sayın eski başkan da aynı tabana "Ben onun büyüğüyüm, abisiyim" mesajıni veriyor. Dursun Özbek, Hamamcıoğlu kadar hitabet yeteneği yüksek biri değil ama zaten Özbek bundan önce de konuşmalarıyla değil, vaat ettikleriyle, projeleriyle seçilmişti. 

Eleştirildiği noktalardan biri iletişime kapalı oluşuydu ama şimdi camiaya çokça sevgi mesajı verdi. Ama geçmiş dönemde hatalı bulunan tavır ve icraatları tekrarlamayacağına inandırması gerekiyor. Eşref Hamamcıoğlu ekibi şu an hem salonda hem dışarıda daha kompakt hareket ediyor. Özbek ekibi yeni birleşmiş olmasından kaynaklı biraz daha asimetrik bir düzende. Yapılacak lansmanlarda bu simetriyi camiaya göstermeliler. 

Columbus kavgası!

Geçen seçimde Eşref Hamamcıoğlu'nun ikinci başkanı olan ve belki de memleketin en başarılı iş adamı olan Cemal Özgörkey, Galatasaray'ın kurtuluş reçetesi olarak Columbus projesini yazmıştı. 

İlgini Çekebilir
G.Saray başkan adayları divan toplantısında konuştu! Güldüren anlar...
Habere Git

Bu projenin sunumunu Ecem Tezel Aldanmaz yapmıştı. Özgörkey şimdi Dursun Özbek'in listesinde. İkı taraf da proje bizim diyor. Kavgaya gerek yok bence, iki taraf da sevinmeli bu projeyi karşı taraf da uygulayacak diye... Bir de sayın Adnan Öztürk'ün büyük Galatasaray projesinden bahsediliyor. Merakla bekliyorum. 

Senin için hazırladığımız haberler