“Çok sinirliyim, çok üzgünüm!”

21.04.2021 - 21:36 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 07:34

Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, maçtan sonra duygularını çok çarpıcı ifadelerle anlattı.

“Çok sinirliyim, çok üzgünüm!”

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Galatasaray ile son anlarda yediği golle 1-1 berabere kalarak üst üste 5. beraberliğini aldı. Teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Birincisi çok sinirliyim, ikincisi çok üzgünüm. İki hafta 95. dakikada gol yiyoruz” dedi. 

Golden önce kafaya çıkıp faul yapıyoruz'

Bordo mavili çalıştırıcı şöyle devam etti: “Bugün oyunun tamamında üstün oynayan, rakibe fırsat vermeyen bir oyun oynadık. Anları doğru oynamak diye bir şey var. Kafaya çıkmamamız gereken yerde kafaya çıkıp faul yapıyoruz. Kaleci elinden kaçırıyor gol oluyor.” 

Avcı: İki haftada 4 puan gitti

Avcı, “Son 5 maçta rakipler üstün olmadan hepsi berabere bitiyor. Geçen hafta ve bu hafta 4 puan gitti, belki 3.lük için oynayacağız. Bu konuda sinirliyim. Oyuncular detaylardan anı kaçırıyorlar, duyguların kahramanlıkların oyunu değil, sinirliyim. Parça parça hesapladığım oyunu eline almışsın ve kaybediyorsun” diye konuştu. 

 

 

'Trabzonspor’un forması ağırdır'

“Şampiyon olabilmek için Trabzonspor’un forması ağırdır” diyen Abdullah Avcı sözlerini şöyle tamamladı: “Bu sene geriden geldik yakalamak üzereydik. Önümüzdeki sene hedefi yakalamak için uğraşacağız. 

'Futbol kahramanlık oyunu değil'

Yediğimiz golün oyuncu değişikliğiyle ilgisi yok. Stoper orada kafaya çıkmayacak. Döneceksin ve faul yapacaksın. Kaleci elinden kaçıracak... Onun için sinirliyim. Oyunun güzelliklerini yaparken anları da iyi oynayacaksın. Futbol kahramanlık oyunu değildir.”

 

Senin için hazırladığımız haberler