Çok tartışılacak açıklamalar: Nihat Özdemir, Emre Belözoğlu, Volkan Ballı...

Orhan Gülek
24.06.2021 - 13:44 | Son Güncellenme: 24.06.2021 - 13:57

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, görevden ayrılmasından 3 yıl sonra mevcut başkan Ali Koç hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Çok tartışılacak açıklamalar: Nihat Özdemir, Emre Belözoğlu, Volkan Ballı...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, geçen sezon sportif ve teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu ve Futbol A Takımı İdari Direktörü Volkan Ballı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Nihet Özdemir ile iyi geçinin"

Aziz Yıldırım, kendisine sorulan şike sorusuna "9 sezon geride kaldı. 9 senedir herhangi bir şekilde şike olayına rastlamadık" dediği için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ayrı düşen ve sarı lacivertli takımın üyeliğinden istifa eden TFF başkanı Nihat Özdemir'e destek verdi.

"Özdemir’i yanınıza alın diyen Aziz Yıldırım şöyle konuştu:

"Hepimiz insanız, hepimizin hatası olabilir. Nihat Özdemir yanlış bir cümle kullanmış, hepimiz hata yapabiliriz. Kavga etmeyin Nihat Bey'le, onu yanınıza alın. Nihat Bey sizin dediğiniz her şeyi yapmaz, yapamaz, öyle bir gücü yok. Nihat Özdemir, bu kulübe 25 sene hizmet etti. Bu adamcağızı taraftarın önüne attınız. Nihat Bey, gitti Covid-19 oldu yattı. Emre'yi aldın yanına gizlice ziyaret ettin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Adamı atıyoruz dedin, istifa dilekçesi verdi, ne yaptınız dilekçeyi?"

"Volkan Balı'yı göndermezsen seni beraber göndereceğim"

Nihat Özdemir'e 3 Temmuz sözleri için "Hepimiz hata yapabiliriz" ifadesi kullanan Yıldırım, Futbol A Takımı İdari Direktörü Volkan Ballı için ise çok sert açıklamalarda bulundu.  Koç’un Ballı’yı göndermesi gerektiğini söyleyen Aziz Yıldırım, “Bak Ali Koç sana sesleniyorum. Sen bu Volkan Ballı'yı göndermezsen ben sizi birlikte göndereceğim. Bunları temizle! Fenerbahçe'de 3 Temmuz'da ihanet edenlerin yeri yok” dedi.

"Emre Belözoğlu ile yola devam edilmeliydi"

Yıldırım, geçen sezon Fenerbahçe'de önce sportif sonra teknik direktörlük yapan Emde Belözoğlu için de yorumlarda bulundu. Yıldırım,  “Biz tarih yazdık. Tarihi tersten yazıyorlar. Boşuna hoca arıyorlar, ben Emre Belözoğlu ile devam ederdim. Yeni gelecek hoca boşuna macera olacak” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler