Omar Colley Yine Kafayı Attı! Bu Kez Sayıldı

Burak Alaca
24.08.2023 - 21:45 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 21:50

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan Pendikspor maçında attığı kafa golü verilmeyen ve ciddi polemiklere gündem olan Omar Colley, kafa golü ile bu kez de Dinamo Kiev filelerini sarstı.

Omar Colley Yine Kafayı Attı! Bu Kez Sayıldı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta Omar Colley haftaya damga vurmaya devam ediyor. Colley'in Trendyol Süper Lig'de Pendikspor'a attığı gol, Masuaku'nun korner topunun dışarıdan geldiği gerekçesiyle iptal edildi. Colley Dinamo Kiev'e de kornerden gelen golde yine kafayla golünü attı. 

İptal edilen gol tepkilere neden oldu

Colley'in bu golü geçerli sayılırken, ister istemez Pendikspor'a attığı ama geçersiz sayılan gol akıllara geldi. İptal edilen bu gol Beşiktaş yönetimini ayağa kaldırdı. Siyah Beyazlılar günlerdir Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösteriyor. 

VAR kayıtları istendi

Daha önce VAR kayıtlarının açıklanmasını isteyen Beşiktaş bugün de yaptığı açıklamada Pendikspor maçının tekrar edilmesini talep ederek, TFF'den bu yönde bir karar alması gerektiğini savundu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Pendikspor maçının tekrarını istedi!
Habere Git

Bu sezon gol yollarında açıldı

Geçen sezonun devre arasında Sampdoria'dan Beşiktaş'a transfer olan 30 yaşındaki Gambiyalı stoper Omar Colley, toplam 16 maçta forma giyerken 2 kez gol sevinci yaşadı.
 
 
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler