Fenerbahçe'ye dönüyor!

05.04.2021 - 15:05 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 15:11

Fenerbahçe haberleri... Bu sezon Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Zanka, Danimarka'ya gönderilmişti. Zanka, Fenerbahçe'ye geri mi dönecek? İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye dönüyor!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, bu sezon kadroda düşünülmeyen oyunculardan biri olan olan Zanka'yı ülkesinin takımlarından Kopenhag'a kiralık olarak vermişti. Zanka ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Zanka, Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Detaylar haberde... 

Kopenhag, bonservisini almayı düşünmüyor

Fotomaç'ın haberine göre; Kopenhag teknik heyeti, 30 yaşındaki stoperin son maçlardaki performansından memnun değil. Dolayısıyla Kopenhag, Zanka'nın bonservisini de almayı düşünmüyor.

Danimarka kadrosuna da çağrılmadı

Hatırlanacağı üzere 30 yaşındaki futbolcu, istikrarsız performansı nedeniyle Danimarka'nın Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarının kadrosuna da dahil edilmemişti.

Fenerbahçe ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı

Zanka, Fenerbahçe'ye transfer olduğunda futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Sarı-lacivertliler, Perotti, Pelkas ve Ademi transferleri sonrasında yabancı sınırını düşürmek istemiş ve Zanka'yı kiralık olarak Kopenhag'a vermişti. 

Comolli döneminde alınmıştı

2019'da 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Huddersfield ekibinden alınan futbolcu, daha önce Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'a da kiralanmıştı. Futbolcu, eski sportif direktör Damien Comolli döneminde alınmıştı.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Zanka bu sezon Kopenhag'da 18 maçta oynadı ve 1 gol attı. Futbolcu, Uluslar Ligi'nde 4 maçta Danimarka forması giyerken, sarı-lacivertlilerde de 2 maça çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler