Comolli en az iki transferi İsviçre kampına yetiştirmeye çalışıyor!

02.07.2018 - 08:24 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 08:26

Comolli en az iki transferi İsviçre kampına yetiştirmeye çalışıyor!
Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından özellikle transfer konusunda yaşanan gelişmeler taraftarları oldukça heyecanlandırıyor.
Yeni bir sayfa açan Sarı-Lacivertliler'de ilk hedef; en az iki yeni oyuncuyu 9-18 Temmuz tarihlerinde İsviçre'de yapılacak kampa yetiştirmek. 
Bu doğrultuda gece gündüz çalışan sportif direktör Damien Comolli, bu hafta Jack Wilshere ve Bas Dost'a imza attırmayı planlıyor... 
İki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Comolli'nin ufak pürüzleri de birkaç gün içinde gidereceği ve imzaların peş peşe geleceği öğrenildi. 
Teknik direktör Phillip Cocu ile yaptığı görüşmede de bu iki oyuncunun yanı sıra transfer edilmesi düşünülen diğer isimleri de masaya yatırdıkları öğrenildi. 

GİDECEKLER DE BELLİ OLUYOR 

Transfer konusunda bu gelişmeler yaşanırken mevcut oyuncular da teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. HollandalI teknik adam, antrenmanların seviyesini artırırken, sıcak havanın da bir yandan futbolcuları zorladığı belirtildi. Öte yandan idmanların başlaması ile kadrodaki mevcut futbolcular hakkında daha da fazla bilgiye sahip olmaya başlayan Cocu'nun gönderilecek oyuncuları belirleme aşamasına geldiği öğrenildi.  (Habertürk)

Senin için hazırladığımız haberler