Comolli, Fenerbahçe'ye transferde rakip oldu!

28.08.2020 - 08:42 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 08:49

Fenerbahçe, Valencia forması giyen Kevin Gameiro'yu transfer edecek mi? Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, Gameiro transferinde nasıl rakip oldu? Gameiro hangi takıma transfer olacak?

Comolli, Fenerbahçe'ye transferde rakip oldu!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin Valencia forması giyen Kevin Gameiro’yu kadrosuna katmak istediği gündeme geldi. Futbolcunun transferinde Fenerbahçe’ye, eski sportif direktör Damien Comolli’nin rakip olduğu iddia edildi. İşte detaylar…

Fenerbahçe’nin transferdeki hedefi Gameiro

Fenerbahçe’nin, Vedat Muriç’in ayrılması durumunda transfer etmeyi düşündüğü diğer forvet, İspanya’nın Valencia takımında forma giyen Kevin Gameiro’ydu. İspanyol takımının mali açıdan çok zor durumda olması ve senelik 4.5 milyon Euro verdiği Gameiro’yu elden çıkartmak istemesi sonrası sarı-lacivertliler hemen harekete geçti.

Gameiro’ya 2.5 milyon Euro teklif

33 yaşındaki golcüye senelik 2.5 milyon Euro teklif eden ve olumlu yanıt alan sarı-lacivertliler, Valencia’yı bonservis bedeli ödemeden almak konusunda ikna etmeye çalışıyordu.

Gameiro transferinde Fenerbahçe’nin rakibi Damien Comolli

Fanatik’in haberine göre; Fenerbahçe’ye bu transferde bir rakip çıktı. O ismin, yakın dönemde Fenerbahçe’de Sportif Direktörlük yapan ve geçtiğimiz ocak ayında istifa eden Damien Comolli olduğu öne sürüldü.

Gameiro konusunda pazarlıklar sürüyor

Başkan Ali Koç ve kurmayları ise Comolli ile yaşanan sorunları bu transfere karıştırmadan, görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor. Pazarlıkların da taraflar arasında oldukça iyi gittiği konuşuluyor.

Gameiro hangi takımlarda oynadı?

Gameiro, kariyerinde PSG, Atletico Madrid, Sevilla gibi ekiplerde forma giydi. Emre Belözoğlu, büyük takımlarda oynama alışkanlığı ve tecrübesi nedeniyle Fransız yıldızı takımda görmeyi çok istiyor.

Comolli ile yollar neden ayrılmıştı?

Simon Falette transferinde Damien Comolli'nin yabancı bir ajansla çıkar ilişkisi kurduğu iddia edilmiş, Fransız futbol adamı da bu tartışmalara son koymak adına Twitter hesabı açıp transferin detaylarını kendi penceresinden aktarmıştı.

Finalde Comolli ile ayrılık yaşandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Damien Comolli'nin yaptığı bu açıklamaların ardından, davranışı doğru bulmadığını ve kendisiyle konuşacaklarını dile getirmişti. Bu olayların ardından Fenerbahçe'de Damien Comolli istifa etti. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "12 Haziran 2018 tarihinde kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir" ifadeleri kullanılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler