Comolli gitti, Zanka ayrıldı

29.03.2020 - 17:35 | Son Güncellenme: 29.03.2020 - 17:40

Comolli gitti, Zanka ayrıldı

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar Bundesliga ekibi Fortuna Düsselsdorf'a kiraladığı Zanka, transferi, geleceği ve sarı lacivertlilerden neden ayrıldığı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Eurosport'a konuşan Zanka, Düsseldorf'daki sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'ye geri döneceğini ancak geleceğinin ne olacağını bilmediğini söyledi ve "Şu anda o kadar çok bilinmeyen var ki, sadece geleceğin nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum." dedi.

Zanka, Comolli gidince ayrılmış

Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu ancak bazı durumlardan ötürü ayrılmak istediğini vurgulayan Danimarkalı savunma oyuncusu, "Sportif direktör (Damien Comolli) görevinden ayrıldı. Bu da beni alan adamın artık orada olmadığı anlamına geliyordu, bu yüzden ayrıldım." dedi.

Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Düsseldorf'da idmanları online yaptıklarını vurgulayan Zanka, şu anda Türkiye'de olmadığı için de mutlu olduğunu belirtti.

Zanka, Düsseldorf formasıyla 4 Lig, 2 de kupa maçında forma giydi. Danimarkalı oyuncu, sezonun ilk yarısında Fenerbahçe formasıyla 16 lig maçına çıkarken, 2 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler