Comolli hala buradaysa Volkan elbette kalmalı

04.01.2019 - 14:42 | Son Güncellenme: 04.01.2019 - 14:43

Yıllarca kulübe hizmet etmiş. Zaman zaman fevriliği futbolunun önüne geçmiş ama Fenerbahçeliliği tartışılmaz. Takımda mumla ruh arandığı bu dönemde son Mohikan Volkan Demirel'in affedilmesi gayet normal karşılandı. Taraftarın istediği ve takımın ihtiyacı olan da bu... Peki bu duruma neden gelindi? Kötü olan bir şeyi dürüstlükle söylemek ne zamandan beri hainlik? Volkan'ın suçu kadronun kötü olduğunu ifade etmek ise sonuna kadar haklı olduğunu 17. sıra ve tarihi başarısızlık gösteriyor. Ruh bazen ''Kral Çıplak'' diyebilmektir.

Comolli ise hala işinin başında. Cocu gitti, Koeman gitti... Comolli'nin yaptığı 6 yabancı transferin hepsi gitse emin olun taraftarın umurunda olmaz. Şahsen futbolsever olarak benim de olmaz. Ama yılda 13 Milyon Euro maaş verilen bu 6 futbolcuyu getiren Comolli duruyor. O zaman şunu demek lazım dürüst olmak gerekirse...

''Ali Başkan, bu transfer fiyaskosu kimin suçu? Eğer sizin ise çıkıp söyleyin. Yok eğer Comolli'nin ise o zaman neden hala burada?''

Serdar Aziz ve çalışma kültürü

Fatih Hoca, ‘Büyük değişiklikler olacak’ dedi, oluyor. Rodrigues gitti. Serdar Aziz ise boşa çıktı. Eren olsa da olur olmasa da. Bunu biz değil kendisi ispatladı. Ancak; Serdar Aziz'in yaptığı yanlışa rağmen takım çıkarları adına kalması daha doğru olmaz mıydı? Gomis’te yapılan hata bir dolu puan kaybına neden oldu. Kimin haklı olduğunu elbette zaman gösterecek.

Burak Yılmaz taraftarı ikiye böldü

Sezon başında kamuoyu yoklaması yapıldı aslında. Yönetim Burak Yılmaz konusunda taraftarı yokladı, olmadı. İstemeyenler çoğunluktaydı. Gol yollarındaki beceriksizlikler 4 forvete rağmen giderilemeyince eski defterler açıldı, Burak'ın kadro dışı kalmasıyla da yol haritası çizildi. Peki taraftar memnun mu? Burak gelir de 15-20 gol aralığına oturursa memnun olur. Yok kaçırır ve takımın ahengini de bozarsa o zaman hesabını yönetimden sorar. Kısaca Burak için Çin'den önceki son yol burası...Tabi yönetim için de başka manası var. Sezon sonu Burak aşısı tutmazsa bunu parasızlıkla açıklayamazlar.

Senin için hazırladığımız haberler