Comolli: "Kendimi zor tuttum"

14.11.2019 - 11:50 | Son Güncellenme: 14.11.2019 - 08:56

Comolli: "Kendimi zor tuttum"

İstanbul'da yaşayan Fransızların kurduğu derneğin Ülker Stadı'nı ziyaretine eşlik eden Damien Comolli, hakem odalarını gezdirdiği sırada ”Burası maç hakemlerinin kaldığı oda. Bu sezon birçok kez bu kapıyı kırmamak için kendimi zor tuttum (Gülerek)” dedi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, İstanbul'da yaşayan Fransızların Ülker Stadı'nı ziyaretine eşlik etti.

 

Fransızların ziyaretine Comolli'nin esprileri damga vurdu.

İşte Comolli’nin sözleri...

 

‘Bu duvar dolacak’

■ ”Burası maç hakemlerinin kaldığı oda. Bu sezon birçok kez bu kapıyı kırmamak için kendimi zor tuttum (Gülerek).”

■ ”Rakip soyunma odası... Buraya ben de sizinle birlikte ilk kez geldim.”

 

■ (Zidane, İbrahimovic, Hazard, Beckham gibi isimlerin formasının olduğu duvarı göstererek) “Burada, Fenerbahçe’ye rakip olan ünlü oyuncuların formalarını asıyoruz. Bu duvarı en kısa sürede dolduracağız!”

■ ”Basın odası... Maçları kazandığımızda 4, kaybettiğimizde 2 oyuncu demeç vermek zorunda. Kötü performans sergilediğimiz maçlardan sonra oyuncuları konuşmaya ikna etmek zor oluyor.”

 

‘Atatürk büstü olan tek stat’

■ ”Yönetim Kurulu’nda 3 kadın var. Şu anda yok ama ileride kadın antrenörlerimiz olmasını hedefliyorum. Bir keresinde erkekler ceza aldığı için 40 bin kadın taraftarımızın önünde oynamıştık.”

■ ”Rehberin söylediğine göre, burası Türkiye’de Atatürk büstünü görebileceğiniz tek stat! Atatürk, kulübümüzün bir parçası değildi ama Fenerbahçe’yi ziyaret etti.” (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler