Comolli'den Zenit ve Ersun Yanal açıklaması!

17.12.2018 - 15:51 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 18:51

Comolli'den Zenit ve Ersun Yanal açıklaması!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Tur Kurasında eşleştikleri Zenit’i değerlendirdi. Ayrıca Comolli, Ersun Yanal ile ilgili de konuştu.

Zenit eşleşmesiyle ilgili yorumu

Comolli, Rus ekibinin bu sezon iyi bir sezon geçirdiğinin altını çizerek, 'Her zaman iyi futbolcuları olan, genellikle kadrosunda yabancı olarak Brezilyalı futbolcuları bulunduran bir takım. 21 Şubat'ta oraya gittiğimizde hava çok soğuk olacak bunu da göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Aynı zamanda Dünya Kupası için yapılan yeni bir statta oynayacağız. Bu bizim için gerçekten iyi bir durum en azından kaliteli bir zeminde oynayacağız. Zenit maçın oynanacağı dönemde kış arasında olacak biz ikinci yarıya başladığımız için onlara göre daha fazla maç yapmış olacağız" diye konuştu.

Yanal hakkında konuştu

Öte yandan Comolli, sarı lacivertli takımdaki son durumla ilgili olarak da konuştu. Yanal ile gerçekleştirdikleri ilk çalışmaların pozitif geçtiğini ifade etti.

"Çok pozitif geçti"

Comolli, "Yeni hocamız Ersun Yanal ile geçirdiğimiz iki idman çok pozitif geçti. Takıma öz güven vermeye çalışıyor ki takımın son zamanlarda  özgüven eksikliği vardı. İdmanların yoğunluğu çok iyiydi. Oyuncularımız da kendilerini çok iyi adadılar" diye konuştu.

"Takımın moralini yukarıya çıkarmak istiyor"

Fransız futbol adamı sözlerini, "Ersun Yanal ve ekibi takımın psikolojisini ve moralini yukarıya çıkarmaya çalışıyor. Bu akşam bunun etkisini göreceğimize inanıyorum." diyerek tamamladı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler