"Comolli'nin transferleri irdelenmeli"

16.01.2020 - 14:55 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 14:57

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, Comolli'nin istifasını değerlendirdi. Kutlualp, "Comolli'nin transferleri her açıdan irdelenmeli" dedi.

Damien Comolli'nin istifasının ardından görüşlerini sosyal medya aracılığı ile dile getiren Kutlualp, kararın hayırlı olduğunu vurgularken; Fransız futbol adamının yaptığı transferlerin irdelenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Hakan Bilal Kutlualp, "2018 Ekim'de söylemişim... Hayırlı olacaktır Fenerbahçemiz için. Sportif direktöre gerek yok. Futbol şubesi direkt başkana bağlı olmalı. Planlamayı, transferleri, Başkanın koordine ettiği şekilde görevlendirilen yöneticiler yapmalı. Comolli'nin transferleri de her açıdan irdelenmeli" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp kimdir?

1966 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Bilal Kutlualp, İşletme Fakültesi mezunudur. Turizm, tekstil ve muz ticareti ile uğraşan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi "Muz Kralı" olarak tanınıyor.

Sarı lacivertli takımda görev aldığı dönemde; Anelka, Appiah ve Pierre van Hooijdonk gibi dünyaca ünlü futbolcuların transferlerindeki rolü ile bilinen Kutlualp, FB 1907 plakalı otomobili ile de dikkat çekiyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler