Conceicao: 'Bu atmosfere alışığız, kazanmak istiyoruz'

10.12.2018 - 21:46 | Son Güncellenme: 10.12.2018 - 18:49

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao, Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı. 

İşte Conceicao'nun söyledikleri:

'Şu andaki konumuzda bir sonraki turu garantiye aldık fakat Porto büyük bir kulüp, kazanmak istiyoruz. Buraya 3 puan için geldik. Geçen sene Beşiktaş bu sene de Galatasaray'la eşleştik. Türkiye'de bizde de olduğu gibi  futbol sıcak ve hararetli yaşanıyor. Biz de bu atmosfere alışkınız. Kazanmak için her şeyi yapacağız.

'Eksiklerimize rağmen kazanabiliriz'

Eksiklerimize rağmen maçı kazanabilecek bir kadroya sahibiz. Gruplarda şu ana kadar 16 puan kazanmamız bizim için önemli. Tabii ki Portekiz tarihi için 16 puan önemli. Şampiyonlar Ligi'ni maç maç düşünüyoruz. Futbolcu ve antrenör olmak ayrı bir pencere. Başarılı olmak için çalışacağım. İki oyuncu dışında tüm futbolcularımız Şampiyonlar Ligi'nin atmosferini biliyor.

'İç sahadaki maç, çok zor geçmişti'

İlk kuralar çekildiğinde birbirine çok yakın takımların olduğu gruptu. Biz çıktığımız maçları kazandık. Galatasaray ile iç sahada oynadığımız maç çok zor geçmişti. Yarınki maçın zorluğunun farkındayız. Emek olmadan yemek olmaz.

'Önlemimizi aldık'

Şampiyonlar Ligi'ndeki 2 aylık ara takımlar üzerinde olumsuz etki yaratacaktır. Şampiyonlar Ligi'ne aralıksız devam edilmesi daha iyi olacaktır. Bu da düşünülmesi gereken bir konu. Galatasaray'ın kazanmak için sahada olacağını biliyoruz ve buna göre önlemimizi aldık.

Senin için hazırladığımız haberler