Atletico Madrid'den orta sahaya takviye! Conor Gallagher imzayı attı

21.08.2024 - 12:55 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 12:57

Transfer haberleri. İspanya Ligi takımlarından Atletico Madrid, İngiliz kulübü Chelsea'de forma giyen merkez orta saha oyuncusu Conor Gallagher ile anlaşma sağladı.

Atletico Madrid'den orta sahaya takviye! Conor Gallagher imzayı attı

AJANSSPOR-HABER

Son lig maçında Villarreal ile 2-2 berabere kalan İspanya La Ligi ekiplerinden Atletico Madrid, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Conor Gallagher ile anlaşma sağlandı

La Liga kulübü, son olarak İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'de oynayan merkez orta saha oyuncusu Conor Gallagher ile anlaşma sağladı.

Sözleşme 2029 yılına kadar

Atletico Madrid kulübünden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu ile 30 Haziran 2029 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

42 milyon Euro

Sağlık kontrolünden geçen ve imzayı atan başarılı futbolcu için Atletico Madrid'in Chelsea'ye 42 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Chelsea kariyeri

Chelsea ile 95 karşılaşmaya çıkan Conor Gallagher 10 gol ve 10 asist kaydetti. Başarılı futbolcu daha önce Swansea, Charlton, West Bromwich ve Crystal Palace gibi takımların da formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

İngiltere Milli Takımı'nda da oynayan Gallagher, görev aldığı 18 maçta 1 gol atarken 2 sarı kart gördü ve 614 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler