Tottenham'da Conte, Lautaro Martinez ve Stefan De Vrij’i transfer etmek istiyor

Orhan Gülek
22.02.2022 - 17:00 | Son Güncellenme: 22.02.2022 - 17:05

Tottenham'da Antonio Conte, eski öğrencileri Lautaro Martinez ve Stefan De Vrij’i istiyor. Inter ise fiyatta anlaşma sağlanması durumunda transfere sıcak bakıyor.

Tottenham'da Conte, Lautaro Martinez ve Stefan De Vrij’i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig takımlarından Totthenam, yaz transfer dönemi için hazırlıklarına erkenden başladı. Kulüp, defans ve hücum hattına yapacağı takviye için İtalyan ekibi Inter’in kapısını çalacak. Hücum için 24 yaşındaki Arjantinli Lautaro Martinez ve savunma hattı için de 30 yaşındaki Stefan De Vrij’i isteyen İngiliz ekibi,  bu iki oyuncu için 125 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda. Oyuncuların transfer edilmesinde Antonio Conte’nin eski öğrencileri olmasının da etkili olduğu biliniyor.

Lautaro Martinez kariyeri

4 Temmuz 2018 yılında Racing Club’dan 25 milyon Euro karşılığında Inter’e transfer olan Lautaro Martinez, kulüpte forma terlettiği 165 maçta 61 gol 22 asistlik performans göstedi. Martinez şu an 80 milyon Euro ile kariyerindeki en yüksek piyasa değerinde.

Stefan De Vrij

Lautaro Marinez ile aynı dönemde Inter’e gelen Stefan De Vrij ise daha önce Feyenord ve Lazio kulüplerinde forma giydi. Piyasadaki en yüksek değerine 60 milyon Euro ile şu anki Kulübü Inter’de ulaşan tecrübeli stoperin güncel piyasa değeri 45 milyon Euro. Inter’de çıktığı 151 maçta 8 gol, 6 da asist yapan 30 yaşındaki Hollandalı’nın kırmızı kartı ise bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler