Antonio Conte Fenerbahçe'nin 6 milyon Euroluk teklifini reddetti!

18.05.2024 - 14:12 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 14:20

Son olarak Premier Lig'de Tottenham'ı çalıştıran teknik direktör Antonio Conte Fenerbahçe'den teklif aldı. İtalyan hoca Sarı-Lacivertliler'i reddetti.

Antonio Conte Fenerbahçe'nin 6 milyon Euroluk teklifini reddetti!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, son haftalarda yaşanan puan kayıpları nedeniyle avantajı Galatasaray'a kaptırdı. Sarı-Lacivertliler'in aldığı kararlarla eleştiri oklarının yöneldiği teknik direktör İsmail Kartal ile yola devam etmemesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları

Gelecek sezon planlamasına başlayan Fenerbahçe'nin teknik direktör listesinde Antonio Conte, Stefano Pioli, Lucien Favre, Maurizio Sarri gibi isimlerin bulunduğu ileri sürüldü. 

Mario Branco, Antonio Conte ile görüştü

Sabah'ta yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, yeni teknik direktörünü belirlemek için harekete geçti. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Antonio Conte ile temasa geçti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’de tek hedef derbi galibiyeti
Habere Git

Conte Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

Branco ile Conte arasında gerçekleşen görüşmenin sonucu belli oldu. Haberde, Conte'nin Sarı-Lacivertliler'den gelen teklifi reddettiği bildirildi.

6 milyon Euro'yu geri çevirdi, Napoli'yi işaret etti

Fenerbahçe'nin 6 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Bu teklifi geri çeviren Conte, Serie A ekiplerinden Napoli ile anlaştığını ifade etti.

Fenerbahçe Pioli ile masaya oturdu

Conte'den olumsuz dönüş alan Sarı-Lacivertli yetkililer, sezon sonunda Milan'dan ayrılacak olan Stefano Pioli ile masaya oturdu. 58 yaşındaki teknik adamın sarı lacivertliler için bir rapor hazırlayacağı kaydedildi

Senin için hazırladığımız haberler