Copa America için karar verildi!

17.03.2020 - 14:56 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 15:31

Güney Amerika'nın en önemli organizasyonu Copa America ile ilgili karar verildi. Copa America ertelendi mi? Hangi tarihte düzenlenecek? Falcao, Muslera gibi oyuncular Copa America'ya gidecek mi?

Güney Amerika'nın futboldaki en büyük organizasyonu olarak tanımlanan Copa America ile ilgili karar çıktı. Koronavirüs sebebiyle Copa America ertelendi mi? Ne zamana ertelendi? Hangi tarihte yapılacak?

Copa America koronavirüs sebebiyle ertelendi

Normal şartlarda Copa America, 12 Haziran - 12 Temmuz 2020 tarihleri arasında Kolombiya ve Arjantin'de yapılacak. Fakat; tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgını sebebiyle bu dev organizasyon da ertelendi. Bu yönde Güney Amerika basınında haberler yer aldı.

Copa America 2020 ne zaman yapılacak?

Futbolseverler, turnuva tarihinin ne zaman olacağını merak etti. Copa America'nın gelecek seneye ertelendiği belirtilirken, net bir tarih ise henüz açıklanmadı. Copa America'da A Grubu'nda Arjantin, Avustralya, Bolivya, Uruguay, Şili ve Paraguay yer alırken; B Grubu'nda ise Kolombiya, Brezilya, Katar, Venezüela, Ekvador ve Peru'nun olacağı ifade edilmişti. 

Muslera ve Falcao'nun da gideceği organizasyondu

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'nun, Copa America'da Kolombiya adına en büyük güç olduğu vurgulanıyordu. Fernando Muslera'nın da Urugay formasıyla başarılı işler yapmaya devam edeceği ifade ediliyordu.

Güney Amerika'da durum ciddi değil ama...

Öte yandan Güney Amerika basınında yer alan haberlerde; 'Copa America için de risk söz konusu. Her ne kadar Avrupa'daki kadar ciddi bir durum görünmese de bir tehdit bu aşamada devam ediyor' ifadelerine yer verildi. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler