Corinna Schumacher: "Her şeyi Michael'a borçluyuz"

09.11.2019 - 21:06 | Son Güncellenme: 09.11.2019 - 18:08

Corinna Schumacher: "Her şeyi Michael'a borçluyuz"
Alman "She's" adlı magazin dergisinde yayımlanan yazıda Corinna Schumacher, Michael Schumacher'den övgü dolu sözlerle bahsetti.
Atlarla ilgilenmelerinin, kızı Gina Maria ve kendisini, yaşadıkları trajedide güçlü tuttuğunu belirten Corinna; evliliklerinin 10. yıl dönümünde Michael Schumacher'in kendisine hediye ettiği İsviçre'deki çiftlikte atlarla ilgilenmelerini sağlayan kocasına teşekkür etti.
"Bu trajedide ayakta kalmamızı da ona borçluyuz. Bana evlilik yıldönümümüzde hediye ettiği çiftlik olmasa atlarla bu kadar ilgilenmez, bu kadar dirençli olamazdık..." dedi.
Kızı Gina Maria da babasının kendine atlarla ilgili verdiği öğüdü hatırlatırken şu sözleri sarf etti.
"Araba kullanıyorsan, işin bittiğinde garaja çekersin olur biter. Ama bir at, pazar günleri bile ona bakmana muhtaç olacaktır..." demişti.
Gina Maria, (atlarla ilgili bir sporda - bunun tam adını bilmiyorum) altın madalya sahibi ve bu sporda bu kadar başarılı olmasını babasına borçlu olduğunu dile getirdi.
Corinna da an itibariyle 2 çiftliğe ve 40 ata sahip... "Gina'ya baktığımda, gurur duyuyorum. Başardıklarını görmek beni gerçekten mutlu ediyor."

(Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler