Trabzonspor'un Yeni Transferi Umut Bozok Trabzon'a Geldi

Akın Ungan
31.08.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 16:26

Andreas Cornelius'u Kopenhag'a satan Trabzonspor'da geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, transfer görüşmeleri yapmak için kente geldi.

Trabzonspor'un Yeni Transferi Umut Bozok Trabzon'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, takviye çalışmlarını sürdürüyor. Yıldız oyuncusu Andreas Cornelius'u Kopenhag'a transfer eden Bordo-Mavililer, geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa formasıyla Gol Kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Umut Bozok Trabzon'da

Bonservisi Ligue 1 ekiplerinden Lorient'te bulunan Umut Bozok, Trabzonspor'la anlaşma sağladı. Daha önce Galatasaray'ın da gündeminde bulunan golcü oyuncu, Bordo-Mavililer'e imza atmak için Trabzon'a geldi.

"Bize her yer Trabzon!"

Kente gelen Umut Bozok, "Benim için çok özel, güzel bir gün. Geçen sezonu gol kralı olarak bitirdim, inşallah bu sene de şampiyon olarak bitiririm. Çok gol atacağım inşallah. Hedefim önce şampiyonluk sonra gol atmak. Heyecanlıyım ve mutluyum. İlk maçımızı merakla bekliyorum. Bize her yer Trabzon!" ifadelerini kullandı.

Geçen sezonun gol kralı

19 Eylül 1996 doğumlu Umut Bozok, Fransa'nın Metz takımında futbola başladı. GS Consolat M., Nimes Olympique ve Troyes takımlarında forma giyen Umut, Lorient'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezonun başında Kasımpaşa'ya kiralık giden 25 yaşındaki santrfor, çıktığı 41 maçta 20 gol, 8 asist yaptı ve Süper Lig'de Gol Kralı olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler