Trabzonspor'dan Kopenhag'a Transfer Olan Cornelius'un Hocasından İtiraf!

Akın Ungan
23.10.2022 - 15:22 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 15:34

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde kaybettiği Kopenhag'a transfer olan Andreas Cornelius pişmanlık yarattı. Hocası itirafta bulundu. İşte detaylar.

Trabzonspor'dan Kopenhag'a Transfer Olan Cornelius'un Hocasından İtiraf!

Trabzonspor'un geçen sezon ligdeki başarısında büyük rol oynayan Andreas Cornelius, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinden sonra transfer olduğu Kopenhag'da isteneni veremedi. Performansıyla sınıfta kalan yıldız oyuncunun hocasından bir itiraf geldi.

"Transferlerde hata yapıyorsunuz"

Kopenhag Futbol Direktörü Peter Christiansen yaptığı açıklamada, "Elbette eleştiriler olabilir. Sorumlusu sonuçta biziz. Oyuncu transferleri ya da teknik direktör ile yolların ayrılması gibi kararlar verilmesi kolay kararlar değil. Ama transferlerde hata yapıyorsunuz. Hem iç hem de dış transferde durum bu" diyerek memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Şampiyonluğa büyük katkı

2021'in Ağustos ayında Parma'dan 5.12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a gelen Andreas Corneius performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 2021/22 sezonunda Bordo-Mavili forma ile çıktığı 42 karşılaşmada 17 kez rakip fileleri havalandırıp, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası veren Danimarkalı, şampiyonluğun mimarlarından oldu.

İlgini Çekebilir
Nwakaeme, Süper Lig'e geri dönüyor
Habere Git

Kopenhag'da golü yok

Yeni sezona da Süper Lig'deki 4 maçta 1 gol, 1 asist ve TFF Süper Kupa maçında da attığı 2 gol ile iyi bir giriş yapan Cornelius, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Kopenhag'a kaybedilmesinin ardından, dev arenada yer alabilmek için futbola başladığı kulübe geri döndü. Cornelius, Kopenhag'da ise yalnızca 3 maça çıkabildi. Danimarkalı golcü skor katkısında bulunamadı.

Senin için hazırladığımız haberler