Cornelius'un son durumu! Abdullah Avcı cevapladı...

26.08.2021 - 22:30 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 23:31

Son dakika haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, AS Roma mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulundu. Avcı ayrıca, Cornelius'a da değindi. İşte detaylar...

Cornelius'un son durumu! Abdullah Avcı cevapladı...

AJANSSPOR - HABER

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerindeki temsilcilerimizden Trabzonspor, AS Roma'ya deplasmanda 3-0 mağlup olarak turnuvaya havlu attı. Roma'ya galibiyeti getiren golleri Bryan Cristante, Nicolo Zaniolo ve El Shaarawy atarken; Trabzon'un yeni golcüsü Cornelius maçın hemen başında sakatlandı. Mağlubiyetin akabinde Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hem sahadaki oyunu hem de Cornelius'un son durumunu açıkladı. İşte, Avcı'nın açıklamaları... 

"Hiçbir zaman oyunu vermedik..."

Maçın ilk 20 dakikalık bölümünde daha pozitif bir Trabzonspor'un olduğunu vurgulayan Abdullah Avcı: "Bu ligin üzerinde bir takımla oynadık 2 maçtır ama oyun olarak hiçbir zaman oyunu vermedik. Oyunun ilk 20 dakikasında topa yüzde 70 sahip olup hem oyun organizasyonlarını doğru yaptık. Şimdi karşımızda böyle bir takım var: 3. bölgede hiç baskı yapmayan, 2. bölgede çok sabırla bekleyen, seni kenara yönlendiren, enine attığında da bunu fırsata çeviren bir takım vardı" dedi. 

"Bu defteri kapatacağız..."

Açıklamasının devamında Roma'nın gollerini anlatan Avcı, sakatlıklara ilişkin: "5 değişikliğin dördünü sakatlık nedeniyle yaptık. Bu bizim için üzücü. Çalıştığımız yerden golleri yedik. Fizik kapasitesi büzden çok daha yüksek bir takım. Bu defteri kapatacağız. Şimdi elimizde neler var ona bakacağız. oyunumuzun karşılığını 2 maçta da alamadık, bir deneyim kazandık. Sakatlıkların durumu ne artık buna bakacağız" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Her yol Roma'ya çıkmadı... Trabzonspor eve döndü
Habere Git

Cornelius ne durumda?

Maçın 19. dakikasında omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle sahayı terk eden Andreas Cornelius, ekran başındaki futbolseverleri korkutmuştu. Abdullah Avcı, Danimarkalı santrforun sağlık durumuna ilişkin: "Cornelius'un durumu hakkında kırık olmadığı bilgisi geldi. Diğer oyuncularla ilgili ise sağlık ekibimiz var. Yarın daha net bilgi verebiliriz. Bu akşam zaten burada kalıyoruz çünkü toparlanmamız ancak olacaktır. Onun için yarın döneceğiz" cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler