Corona virüsü nedeniyle Serie A'da 4 maç ertelendi !

23.02.2020 - 06:09 | Son Güncellenme: 23.02.2020 - 06:09

İtalya'da Corona virüs endişesi. Virüs nedeniyle maçlar erteleniyor. İtalya'da hangi maçlar ertelendi. Seri A ve Seri B'den ertelenen maçlar belli oldu. Inter - Sampdoria ve ertelenen diğer maçlar açıklandı.

Dünya çapında 2 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine yol açan korovirüs, İtalya futbolunu da olumsuz şekilde etkiledi. Ülkede olağanüstü hal ilan edilmesinin ardından bu hafta Lombardiya ve Veneto bölgelerinde oynanacak karşılaşmalardan ertelenen maçlar belli oldu.

İtalya Ligi'nde ertelenen 4 maç hangisi?

Inter - Sampdoria, Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari, Torino - Parma  karşılaşmalarının ertelendiği duyuruldu. Çizme'de şu ana kadar 42 amatör maç ertelendi. Serie C'de Piacenza-Sambenedettese maçı da ertelenmişti.

Serie B'de ertelenen maç hangisi?

Bu arada Serie B'de Ascoli ile Cremonese arasındaki mücadele de ertelendi. Pisa-Venezia maçının da ertelenip ertelenmeyeceği tartışma konusu oldu.

Voleybol Federasyonu maçları ertelediğini duyurdu

Futbolun dışında voleybol federasyonu, Cremona-Lodi bölgesinde oynanması gereken tüm maçları erteledi. Takımların bu bölgeye gitmek istememesi kararın alınmasında önemli bir etken oldu.

Basketbol ve hokeyde de ertelemeler var

Basketbolda da Piacenza ile Jesi arasındaki maç, hokeyde ise Serie A, Serie A 1, Serie B ve tüm gençler ligi maçları süresi ertelendi. Amatör maçlara da erteleme geldiği bildirildi. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

CORONAVİRÜS NEDİR? BELİRTİLERİ NELERDİR?

Senin için hazırladığımız haberler