ÇOTANAK ZİRVEYİ SEVDİ!

25.09.2017 - 22:55 | Son Güncellenme: 25.09.2017 - 22:55

Geçen hafta ilk defa lider olan Giresunspor, dört maçlık üç puan serisini, evinde beraberlikle bozsa da, Çaykur Rizespor’un Balıkesir deplasmanda berabere kalmasıyla zirvedeki yerini korudu. Tabii bu iki takımın beraberliği ile Ümraniyespor, 4 golle üç değil, tam 7 puan kazandı ve 13 puan, averajla Rizespor’un üzerine çıktı!

N’OLİYOR UŞAĞUM!
Geçen hafta Ankaragücü önünde, evinde farklı kaybeden Çaykur Rizespor, Balıkesir deplasmanında da beraberliğe sevindi. İki haftada kaybedilen 5 puan ve bu ligdeki gerçeklerle tanışan bir Rizespor gördük.
Hikmet Hocanın cebindeki öfkeyi artık yavaş yavaş çıkarması lazım. İşin şakası olmaz...

ADANA’DA DERBİ SEVİNCİ!
Hiç kuşku yok ki Anadolu’da bu heyecan, bu arzuda, bu beklenti, bu agresiflikte ikinci bir derbi olsun. İnanılmaz keyif aldık.
Müthiş derbi heyecanını Yiğitcan’ın müthiş golüyle Mavi Şimşekler kazanırken,sıralamada da ezeli rakibiyle yer değiştirdi.

ES ES ESMİYOR!
Ligde hiç kazanamadılar. Evinde kazanamadılar.Gazişehir önünde iki kez öne geçtiler, iki kezde koruyamadılar. Sergen Yalçın istifa etti. Bu sene başa oynamayacağı belliydi ama bu kadar düşüş de pek hayra alamet değil. Aman ha, bu ligi ciddiye almayanlar amatörde şimdi. Ayağa kalkın, silkinin biraz!

147 GOLLÜ 6 HAFTA!
1.Lig’de gollü bir ilk 6 hafta seyrettik. 22 golün atıldığı haftada, 4 ev sahibi, 2’de deplasman takımı galip geldi. 3 maç ise berabere sonuçlandı.

EVİNDE YOKLAR!
Ligde 6.hafta geride kaldı. Yalnız öyle bir dört takım var ki, içeride oynadığı üç maçı da kazanamamışlar. Bu takımlar; Eskişehirspor, Samsunspor,Gaziantep ve Denizlispor.

Senin için hazırladığımız haberler