Courtois'dan Gareth Bale eleştirisi! "Bale'i tarif etmek..."

17.02.2019 - 20:03 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 17:13

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in 26 yaşındaki Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, takım arkadaşı Gareth Bale'e yönelik eleştiri sayılabilecek açıklamalarda bulundu.

Belçika gazetesi HLN'ye konuşan Thibaut Courtois, Gareth Bale'i tarif etmenin zor olduğunu belirterek onunla ilgili birkaç anıdan bahsetti.

"Bale'e 'Golfçü' diyoruz"

Belçikalı kaleci, "Gareth Bale'i bir kelimeyle tarif etmek zor. Ama biz ona takımda 'Golfçü' diyoruz. Bale'in gerçekten çok yetenekli olduğunu söyleyebilirim ama onun yeteneğinin parlamasına engel olması gerçekten çok üzücü. Ayrıca Bale, İspanyol yaşam tarzına adapte olmuş biri değil. Ben mesela öyleyim ama Bale ve Kroos daha farklı davranıyorlar. Takımın geri kalanıyla uyumlu olmayabiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Marcelo da eleştirmişti

Real Madrid'in Brezilyalı futbolcusu Marcelo da Gareth Bale'i 6 yıldır İspanya'da yaşamasına rağmen İspanyolca konuşmamasını eleştiren açıklamalarda bulunmuştu. Yetenekli futbolcu, "Bale, İspanyolca konuşmuyor. O sadece İngilizce konuşuyor ve biz beden dili ve jestlerle anlaşabiliyoruz." dedi.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler