Philippe Coutinho bonservisi ile Aston Villa'da

Feride Kara
12.05.2022 - 23:47 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 23:56

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa 20 milyon Euro karşılığında Philippe Coutinho'yu transfer etti. Brezilyalı yıldızla 2026 yılına kadar sözleşme imzalandı

İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa bonservisi Barcelona'da olan ve kiralık olarak forma giyen Philippe Coutinho'nun bonservisini aldı. Brezilyalı yıldızın transferinin 20 milyon Euro karşılığında gerçekleştiği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Kuzey Londra derbisinde kazanan Tottenham
Habere Git

Aston Villa'da kendini buldu

Barcelona'ya büyük bir beklenti ile transfer olan ancak beklenen performansı veremeyen Philippe Coutinho, bu sezon Steven Gerrard'ın çalıştırdığı Aston Villa formasıyla çıktığı 16 maçta 4 gol ve 3 asist yapma başarısı gösterdi. Coutinho'nun Barcelona bir sonraki satışından yüzde 50 pay sahibi olduğu açıklandı. 
.
 

Liverpool'dan Barcelona'ya transfer oldu

Brezilya futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olan ve Premier Lig'de daha önce Liverpool forması giyen Philippe Coutinho, 2018'de 135 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu. Katalan ekibinde istediği performansı gösteremeyen Brezilyalı oyuncu, 2019'da Bayern Münih'e kiralanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler