Cristiano Ronaldo'nun canlı yayındaki protestosu olay oldu

23.08.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 12:08

Manchester City'nin Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Liverpool'u 2-1 yendikleri karşılaşma öncesinde yaptığı hareketle gündem oldu. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'nun canlı yayındaki protestosu olay oldu

Premier Lig'de yeni sezona ilk iki maçta aldığı iki yenilgi ile kötü bir başlangıç yapan Manchester United, kendisi gibi lige götü bir başlangıç yapan ve henüz galibiyeti bulunmayan ezeli rakibi Liverpool'u Old Trafford'da ağırladı. Dev karşılaşmadan galip ayrılan taraf ise 2-1'lik skorla Manchester United oldu. Kırmızı şeytanların gollerini Sancho ve Rashford kaydederken, Liverpool'un tek sayısı Salah'tan geldi.

Ronaldo, Liverpool efsanesi Carragher'ı protesto etti

Liverpool galibiyetiyle yaşadığı sıkıntılı günlerde nefes alma şansı bulan Manchester United'da içinde bulunduğu krizin başrolleri arasında gösterilen ve Ada medyası tarafından oldukça sert şekilde eleştirilen Cristiano Ronaldo, Liverpool maçı öncesinde şok bir harekete imza attı. Portekizli yıldız rakip takımın efsane ismi ve aynı zamanda Sky Sports yorumcusu olan Jamie Carragher'ı protesto etti. 

Canlı yayında olay hareket

Spor Arena'nın İngiliz basınından aktardığı habere göre; Portekizli futbolcu, ısındığı esnada saha kenarında canlı yayın yapan Sky Sports yorumcularına selam vermek için yanlarına gitti. Sürpriz şekilde canlı yayına konuk olan Cristiano Ronaldo, Manchester United efsanesi ve Sky Sports yorumcusu Gary Neville'in elini sıktı.

 

Gary Neville'in ardından Roy Keane'nin yanına giderek onun da elini sıkan yıldız futbolcu, bu iki ismin arasında yer alan Jamie Carragher'ı pas geçerek elini sıkmadı. O anlarda büyük bir şaşkınlık yaşayan Jamie Carragher, "Beni görmezden geldi" demekle yetindi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'ya polisten uyarı geldi
Habere Git

İşte Ronaldo'nun canlı yayındaki hareketi

Jamie Carragher ne demişti?

Sky Sports yorumcusu ve Liverpool efsanesi Jamie Carragher, geçtiğimiz sezon Juventus'tan Kırmızı Şeytanlar'a dönüş yapan Portekizli yıldız hakkında "Manchester United'ın Ronaldo'ya ihtiyacı yok" yorumunu yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler