Cristian Medina, F.Bahçe için Boca Juniors'a rest çekti!

24.10.2024 - 09:47 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 10:01

Son dakika haberleri. Arjantin Ligi takımlarından Boca Juniors forması giyen ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Cristian Medina, kulübüne rest çekti.

Cristian Medina, F.Bahçe için Boca Juniors'a rest çekti!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Boca Juniors'tan kadrosuna katmak istediği Cristian Medina, sarı-lacivertli takım için gemileri yaktı.

Cristian Medina, Boca Juniors yönetimine tepkili

TYC Sports'ta yer alan habere göre; 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, Boca Juniors yönetimine Fenerbahçe'den gelen transfer teklifine hala cevap verilmemesi nedeniyle tepkili olduğu belirtildi.

Gimnasia La Plata maçında forma giymek istemediğini söyledi

Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olmak isteyen Cristian Medina, teknik direktör Fernando Gago ile konuştu ve Arjantin Kupası çeyrek finalinde Gimnasia La Plata ile oynanacak karşılaşmada forma giymek istemediğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor genç yetenek avında! İşte listedeki isim
Habere Git

Yedekler arasında yer aldı

Boca Juniors'un penaltılar sonucunda Gimnasia La Plata'yı elediği karşılaşmada Cristian Medina maçta forma giymedi ve yedekler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin teklifi

Bilindiği üzere Fenerbahçe'nin, Cristian Medina için Boca Juniors'a 10 milyon Dolar bonservis, 5 milyon Dolar bonus ve sonraki satıştan %20 pay teklif etmiş ancak Arjantin kulübünün teklifi reddettiği ve daha fazla istediği iddia edilmişti.

"Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir canlı yayında Cristian Medina transferi hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Ilıcalı, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Bu konuda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil, Ocak'ta görüşelim' dediler. Ocak'ta kadromuzu güçlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezonki performansı

Arjantin ekibi ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 30 karşılaşmada 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler