Cristiano Ronaldo İçin Dev Organizasyon Düzenlendi! İmza Atıldı

Ali Bozkurt
03.01.2023 - 19:21 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 20:48

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, düzenlenen tören sonrası yeni takımına sözleşme imzaladı. Detaylar...

Cristiano Ronaldo İçin Dev Organizasyon Düzenlendi! İmza Atıldı

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan dünyaca ünlü oyuncu Cristiano Ronaldo, imza öncesinde basın açıklaması yaptı. Yıldız oyuncu kendisine gelen eleştirilere de cevap verdi. İşte detaylar...

''Hemen yarın oynamak istiyorum''

Suudi ekibine transfer olan Ronaldo, açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, "Şimdiye kadar kendimi çok iyi hissediyorum, bu büyük kararı vermiş olmaktan gurur duyuyorum. Avrupa'da çok iyi işler yaptım, büyük başarılar kazandım. Artık orada işim bitti. Asya'ya gelip buradaki gelişime katkı yapmak istedim. Burada tek istediği oynamak. Hemen yarın oynamak istiyorum. İnsanları sahada sevindirmek istiyorum.'' dedi.

'' Al-Nassr'a minnettarım"

Açıklamalarına devam eden Cristiano Ronaldo, ''Burası benim için bir son değil. Suudi Arabistan Ligi çok çekişmeli. İnsanların bunu bilmediklerini biliyorum. Bana bu fırsatı verdikleri için Al-Nassr'a minnettarım." dedi.

''Birçok teklif aldım''

Cristiano Ronaldo, kendisine sadece Suudi Arabistan'dan teklif gelmediğini açıkladı. Yıldız oyuncu, ''Avrupa'dan, ABD'den ve Brezilya'dan farklı teklifler aldım. Ancak Al Nassr'da, Suudi Arabistan ve özellikle Asya'da farklı bir vizyon, futbol kültürü var. Bu kararım için gururluyum. Buna katkıda bulunmak istiyorum. Al Nassr'da olduğum için mutluyum. Suudi Ligi'nin çok rekabetçi olduğunu biliyorum. Daha önce birçok Suudi Ligi maçı izledim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler