Cristiano Ronaldo: "Bu takımda emekli olacağım"

27.08.2024 - 17:56 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 18:03

Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Cristiano Ronaldo, hangi takımda ve ne zaman emekli olacağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo: "Bu takımda emekli olacağım"

AJANSSPOR - HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al-Nassr'ın formasını giyen Cristiano Ronaldo, Portekiz basınına emeklilik kararıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Arabistan kararı

Cristiano Ronaldo, 2022-2023 sezonunun devre arasında Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer oldu. Forma giydiği yarım sezonda ligde 16 maça çıkan Ronaldo, 14 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

45 maçta 44 gol

Geçtiğimiz sezonda ise tüm kulvarlarda 45 maçta forma giyen 39 yaşındaki Portekizli yıldız, 44 kez ağları havalandırırken 13 de asist yapmayı başardı.

Emekli olacağı takımı açıkladı

Portekiz kanarlı NOW'a konuşan Cristiano Ronaldo, emekli olacağı takımı şu sözlerle açıkladı: " Yakında mı yoksa iki ya da üç yıl içinde mi bitireceğimi bilmiyorum. Ama muhtemelen Al Nassr'da emekli olacağım.

Hem ülkede hem de ligde mutlu olduğum, iyi olduğum ve kendimi iyi hissettiğim bir takım. Bu yüzden büyük ihtimalle kariyerimi Al-Nassr'da tamamlayabilirim. Arap liginde oynamaktan çok mutluyum ve devam etmek istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler